Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lucian Bute merge inainte: A fost cel mai bun an al meu dupa 2011. Azi dezvaluie culisele ultimului meci

Adevărul Adevărul,
Lucian Bute merge inainte: A fost cel mai bun an al meu dupa 2011. Azi dezvaluie culisele ultimului meci

Pugilistul Lucian Bute a notat, pe pagina sa de Facebook este satisfacut de progresul sau din acest an si optimist pentru 2016. continuă pe Adevărul

(P) Daruieste sanatate: Planteaza un copac fara efort; este cel mai bun dar care il poti face pentru tine si cei dragi

Fiecare copac absoarbe dioxid de carbon, praf, diverse noxe. Ce dar mai bun poti sa faci decat un dram de sanatate pentru cei dragi? Green Paradise SRL din judetul Brasov ofera posibilitatea de a achizitiona un .

Anunt surpriza al lui Lucian Bute inainte de Sarbatori

Ma bucur in aceste zile de Sarbatorile de iarna si imi fac bilantul anului 2015, poate cel mai bun dupa 2011. Chiar daca pe 28 noiembrie am pierdut a doua sansa sa devin Campion Mondial, personal sunt satisfacut de.

Lucian Bute, optimist pentru 2016

Lucian Bute este satisfacut de progresul pe care l-a inregistrat in 2015, in pofida infrangerii cu James DeGale in meciul pentru titlul mondial IBF la supermijlocie, si spune ca este increzator inaintea noului an.

Ciolos, mesaj de Craciun: Depinde doar de noi ca un nou inceput sa fie mai bun

Premierul Dacian Ciolos a scris, joi seara, pe pagina sa de Facebook, un scurt mesaj prin care le ureaza romanilor Craciun fericit, afirmand ca renasterea este oportunitatea unui nou inceput care, pentru a fi mai bun, depinde doar de noi.

Deputatul Adrian Gurzau: Oricine e mai bun decat Misu Negritoiu la ASF

Deputatul Miscarii Populare Adrian Gurzau apreciaza ca oricine este mai bun decat Misu Negritoiu, la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), in contextul in care, in media, au aparut scenarii despre inlocuirea acestuia.

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar. copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag,Diverta dar si Amazon. de.

Simon Baker, cel mai sexy actor de serial

A facut furori printre reprezentantele sexului slab datorita serialului Mentalistul, asa ca nu e de mirare ca Simon Baker a fost ales cel mai sexy star dintr-o productie tv, intr-un sondaj realizat de TV Magazine si Opinion Way.

Japonia: Guvernul aproba cel mai mare buget alocat Apararii din istoria tarii

Guvernul condus de premierul nipon Shinzo Abe a aprobat joi cel mai mare buget al apararii din istoria tarii, in conditiile in care tara incearca sa-si majoreze capacitatile militare, pe fondul tensiunilor cu China, scrie AFP.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Brexitul - cel mai mare risc pentru economia britanica, in 2016

Cel mai mare risc pentru economia Marii Britanii va fi, in 2016, eventualul Brexit iesirea tarii din Uniunea Europeana), potrivit unui sondaj realizat in randul analistilor de agentia Bloomberg.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )