Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lucian Bute, nunta cu traditii romanesti! A purtat costum de 2500 de euro, dar a jucat hora miresei

ADPM ADPM,
Lucian Bute, nunta cu traditii romanesti! A purtat costum de 2500 de euro, dar a jucat hora miresei

Lucian Bute, renumitul campion mondial la box, care locuieste de ceva vreme in Canada, s-a casatorit religios ieri cu Elena si a organizat o nunta cu de toate: a avut meniu cu fructe de mare si sarmalute, a purtat un costum Alexandru Ciucu de 2500 de euro, dar a jucat si hora miresei, in fata casei parintesti. Continue reading . continuă pe ADPM

Lucian Bute si iubita lui se cununa religios sambata. La nunta sunt asteptati presedintele Traian Basescu si Elena Udrea

Lucian Bute si iubita lui, Elena se cununa astazi religios, la Galati. La nunta sunt asteptati aproape 500 de oaspeti. Petrecerea va avea loc intr-un complex de lux cu piscina iar Lucian Bute a ales sa se ocup.

450 de invitati la nunta lui Lucian Bute. Meniu cu branzeturi italiene, turnedo de vita Rossini si peste de Dunare

Lucian Bute va face nunta mare in acest weekend, la Galati, dupa ce saptamana trecuta s-a cununat religios la Busteni, cu aleasa inimii lui, Elena Aprozeanu.

450 de invitati la nunta lui Lucian Bute. Meniu cu branzeturi italienesti, turnedo de vita Rossini si peste de Dunare

Lucian Bute va face nunta mare in acest weekend, la Galati, dupa ce saptamana trecuta s-a cununat religios la Busteni, cu aleasa inimii lui, Elena Aprozeanu.

NUNTA lui Lucian Bute: Peste 450 de invitati.

Pugilistul Lucian Bute si iubita lui, Elena Aprozeanu, se vor cununa religios, sambata, la Galati, unde va fi organizata o petrecere la care sunt invitate peste 450 de persoane, iar nasi vor fi primarul din Busteni, Emanoil Savin, si sotia acestuia. Cununia religioasa va avea loc, sambata, la ora 17. 00, la o biserica din municipiul Galati, iar petrecerea se va desfasura la complexul Viva din oras, unde a fost amenajat un cort imens pe terenurile de tenis ale clubului. Nasii de cununie vor fi .

NUNTA lui Lucian Bute: Peste 450 de persoane, invitate la Galati.

Pugilistul Lucian Bute si iubita lui, Elena Aprozeanu, se vor cununa religios, sambata, la Galati, unde va fi organizata o petrecere la care sunt invitate peste 450 de persoane, iar nasi vor fi primarul din Busteni, Emanoil Savin, si sotia acestuia, potrivit Mediafax. Cununia religioasa va avea loc, sambata, la ora 17. 00, la o biserica din municipiul Galati, iar petrecerea se va desfasura la complexul Viva din oras, unde a fost amenajat un cort imens pe terenurile de tenis ale clubului. Nasii .

Pentru Lucian Bute, verigheta e cea mai frumoasa centura.

Evenimentul sfarsitului de saptamana a fost nunta campionului Lucian Bute, cu aleasa inimii sale, Elena Aprozeanu. Dupa ce in urma cu o saptamana avusese loc cununia civila, sambata cei doi au mers in fata altarului. Inainte de a merge la biserica, au respectat traditiile zonei si impreuna cu nasii, primarul din Busteni, Emanoil Savin si sotia acestuia, au mers la casa natala a lui Lucian, din comuna Pechea. Aici, conform traditiei, mirii au ciocnit un pahar cu vin cu rudele, prietenii si .

Lucian Bute si Elena Aprozeanu s-au fotografiat printre florile Gradinii Botanice din Galati, in asteptarea casatoriei religioase

Doar o ora ne mai desparte de momentul in care Lucian Bute si Elena Aprozeanu vor spune Da in fata preotului Bisericii Sfintii imparati Constantin si Elena. Seara, nuntasii sunt invitati la o petrecere exclusivista la Clubul Viva.

FOTO Cununie printre bolizi scumpi si multe garzi de corp. Lucian Bute si Elena au ajuns la Biserica Sfintii imparati si vor fi uniti chiar de arhiepiscopul Casian

Cei doi miri si nasii lor au ajuns ultimii la biserica unde urmeaza sa-si puna pirostriile. Ambii au coborat din cate un Rolls-Royce, Lucian dintr-un model mai modern, Elena dintr-unul de epoca. Au zambit elegant tuturor, dar n-au scos o vorba pana cand au intrat in biserica.

FOTO Cununie printre bolizi scumpi si multe garzi de corp. Lucian Bute: E cea mai frumoasa centura pe care o puteam castiga

Cei doi miri si nasii lor au ajuns ultimii la biserica unde s-au cununat. Ambii au coborat din cate un Rolls-Royce, Lucian dintr-un model mai modern, Elena dintr-unul de epoca.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )