Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lucian Isar: Codul fiscal. Despre pronosticuri

Hotnews Hotnews,
 Lucian Isar: Codul fiscal. Despre pronosticuri

Sinonime la pronostic: prezicere, anticipare, previziune. In discutia referitoare la Codul Fiscal se opereaza cu pronosticuri nu cu sinonime ale termenului: cam cat va fi deficitul in 2016 Prognoza FMI referitoare la procentul din PIB la care va ajunge datoria Greciei in 2017 a evoluat de la 151,8% in aprilie 2015, la 169,7% in iunie 2015 si a culminat la aproape 200% idin PIB in iulie 2015. In nici 4 luni aproape 50% din PIB diferenta de prognoza referitor la un indicator de peste doar 2 ani!, scrie Lucian Isar pe blogul lui. continuă pe Hotnews

Fost ministru de Finante, despre Codul fiscal si permiterea schimbului de informatii financiare intre banci si ANAF: Eu zic sa ne revenim cu aberatiile!!!

Ioana Petrescu, fostul ministru de Finante, a scris pe pagina sa de Facebook despre Codul fiscal, mai precis permiterea schimbului de informatii financiare intre banci si ANAF. Petrescu lamureste anumite chestiuni.

Gabriel Oprea, dupa discutia cu Liviu Dragnea: Am hotarat ca Victor Ponta trebuie sa faca o declaratie despre Codul fiscal, iar coalitia sa il sustina total (VIDEO)

Gabriel Oprea s-a intalnit luni cu coordonatorul politic al PSD unde au purtat discutii referitoare la Codul fiscal, potrivit liderului UNPR. Oprea sustine ca cei din coalitie trebuie sa ii intareasca puterea.

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Cotroceni: Codul Fiscal ar putea incalca tocmai Codul Fiscal

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu a atras atentia ca noul Cod Fiscal ar putea incalca tocmai Codul fiscal, informeaza Hotnews. Reporter: Sa incepem cu argumentele in baza carora Administratia.

Traian Basescu: Iohannis trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, marti, la plecarea de la sediul Partidului Miscarea Populara ca seful statului ar fi trebuit sa sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal.

Traian Basescu: Presedintia trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal. inainte de a respinge acest cod, presedintele.

Traian Basescu: Presedintia trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal. inainte de a respinge acest cod, presedintele.

Teodorovici: Orice am scoate din Codul Fiscal, tot nu ne incadram in deficitul de 1,2% din PIB. TVA s-ar putea reduce la 19% chiar inainte de sfarsitul anului

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, marti, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, el adaugand ca orice s-ar scoate din Codul Fiscal, Romania tot nu s-ar putea incadra in deficitul bugetar de 1,2%.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )