Libnet.ro
UNICEF

13:15

Teodorovici: Orice am scoate din Codul Fiscal, tot nu ne incadram in deficitul de 1,2% din PIB. TVA s-ar putea reduce la 19% chiar inainte de sfarsitul anului

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Orice am scoate din Codul Fiscal, tot nu ne incadram in deficitul de 1,2% din PIB. TVA s-ar putea reduce la 19% chiar inainte de sfarsitul anului

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, marti, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, el adaugand ca orice s-ar scoate din Codul Fiscal, Romania tot nu s-ar putea incadra in deficitul bugetar de 1,2%. continuă pe Adevărul

Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament ieri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara, a declarat, ieri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Dan Suciu (BNR): Exista riscul ca stabilitatea financiara sa fie afectata de unele masuri din Codul Fiscal

BNR gazduieste miercuri o conferinta a Consiliului Fiscal pe tema Codului Fiscal, pentru ca pozitia Consiliului a fost ignorata complet in timpul dezbaterilor. O spune la RFI purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, Dan Suciu. El atrage atentia ca o indatorare a Romaniei nu ar fi un eveniment fericit.

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Cotroceni: Codul Fiscal ar putea incalca tocmai Codul Fiscal

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu a atras atentia ca noul Cod Fiscal ar putea incalca tocmai Codul fiscal, informeaza Hotnews. Reporter: Sa incepem cu argumentele in baza carora Administratia.

Traian Basescu: Iohannis trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, marti, la plecarea de la sediul Partidului Miscarea Populara ca seful statului ar fi trebuit sa sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal.

Traian Basescu: Presedintia trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal. inainte de a respinge acest cod, presedintele.

Traian Basescu: Presedintia trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal. inainte de a respinge acest cod, presedintele.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

Lucian Isar: Codul fiscal. Despre pronosticuri

Sinonime la pronostic: prezicere, anticipare, previziune. In discutia referitoare la Codul Fiscal se opereaza cu pronosticuri nu cu sinonime ale termenului: cam cat va fi deficitul in 2016 Prognoza FMI referitoare la procentul din PIB la care va ajunge datoria Greciei in 2017 a evoluat de la 151,8% in aprilie 2015, la 169,7% in iunie 2015 si a culminat la aproape 200% idin PIB in iulie 2015. In nici 4 luni aproape 50% din PIB diferenta de prognoza referitor la un indicator de peste doar 2 ani!, scrie Lucian Isar pe blogul lui.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )