Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cotroceni: Codul Fiscal ar putea incalca tocmai Codul Fiscal

Antena3 Antena3,
Cotroceni: Codul Fiscal ar putea incalca tocmai Codul Fiscal

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu a atras atentia ca noul Cod Fiscal ar putea incalca tocmai Codul fiscal, informeaza Hotnews. Reporter: Sa incepem cu argumentele in baza carora Administratia. continuă pe Antena3

INTERVIU Cosmin Marinescu, consilier prezidential: Aplicarea Codului fiscal ar putea incalca tocmai Codul fiscal

Consilierul prezidential pe probleme economice Cosmin Marinescu spune ca propunerea de Cod Fiscal retrimisa de presedintele Klaus Iohannis spre reexaminare prevede, pe de o parte, necesitatea respectarii tintei de deficit structural, iar pe de alta parte, prin masurile introduse, conduce la abateri fata de aceasta tinta. Consilierul prezidential vorbeste intr-un interviu pentru HotNews. ro si despre proiectul salarizarii unitare: Cu impozite mici si cheltuieli marite, asa cum prefigureaza legea salarizarii unitare, avem o nefasta combinatie exploziva, mai ales in faza de expansiune economica. Citeste mai jos INTERVIUL INTEGRAL cu Cosmin Marinescu.

Consilierul prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, intalnire cu o serie de jurnalisti pe tema Codului Fiscal

Consilierul prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a vorbit vineri la Cotroceni despre motivele pentru care presedintele a ales sa retrimita Codul Fiscal in Parlament. Dupa declaratiile sustinute,.

Consilier prezidential, despre Codul fiscal: Romania are nevoie de relaxare fiscala, dar e importanta maniera in care se realizeaza, etapizarea masurilor care sa nu aduca nicio vulnerabilitate (VIDEO)

Consilierul prezidential pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a vorbit vineri la Cotroceni despre motivele pentru care presedintele a ales sa retrimita Codul Fiscal in Parlament. in primul rand, acesta a.

Iohannis cere reexaminarea Legii privind Codul fiscal

ACTUALIZARE 14:25 ALDE: Presedintele Klaus Iohannis a cedat tentatiilor politice, ignorand voit realitatea economica Decizia lui Klaus Iohannis privind Codul Fiscal este una pur politica, fara argumente economice, transmite Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE), care precizeaza ca argumentele invocate sunt de forma, pentru a incerca sa explice o decizie luata doar din considerente politice si pentru un partid politic, PNL. * ACTUALIZARE 14:17 Claudia and Tapardel: Presedintele Iohannis vrea generarea unei crize economice *ACTUALIZARE 14:10 Teodorovici: Motivele invocate de Iohannis nu au niciun fel de justificare * ACTUALIZARE 14:09 Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat * ACTUALITZARE 14:07 Adrian Vasilescu BNR): Cred ca opinia Consiliul Fiscal fata de Codul Fiscal ar trebui luata in seama * ACTUALIZARE 13:17 Marinescu: Codul Fiscal incalca Strategia fiscal-bugetara si Programul de convergenta * ACTUALIZARE 12:59 Ponta: E clar ca noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu vrea dezbateri pe Codul fiscal, vrea ordonante

Liberalii se tem ca social-democratii vor refuza sa mai dezbata in Parlament Codul fiscal si vor trimite proiectul pentru a doua oara la Cotroceni, fara sa-l mai imbunatateasca. Co-presedintele PNL,.

Teodorovici: Probabil presedintele retrimite Codul Fiscal

ACTUALIZARE 10:01 Ministrul de finante Eugen Teodorovici a declarat ca nu a gasit astazi o deschidere pentru discutii privind Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca probabil presedintele retrimite Codul Fiscal. * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura.

Iohannis a respins Codul Fiscal. Punerea in aplicare ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal, legea urmand sa ajunga din nou in Parlament la reexaminare. Codul Fiscal fusese votat in data de 24 iunie in unanimitate in Camera Deputatilor.

SURSE: Klaus Iohannis retrimite Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul fiscal este intors din drum de presedinte, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, Klaus Iohannis va retrimite Parlamentului proiectul noului Cod Fiscal. Decizia vine dupa ce o comisie a Administratiei.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )