Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban anunta ca se lucreaza la OUG de restructurare a Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban anunta ca se lucreaza la OUG de restructurare a Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se lucreaza la Ordonanta de Urgenta privind restructurarea Guvernului, motiv pentru care nu a fost stabilita ora primei sedinte a Executivului nou instalat. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, in Parlament: PSD lanseaza numai minciuni gogonate si incearca sa sperie oamenii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca are in vedere modificarea actelor normative care au avut efecte negative in economie, precum OUG 114. Vom incerca modif.

Avertismentul lui Ludovic Orban. Premierul desemnat anunta masuri urgente

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul E.

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Imagini senzationale dupa investirea Guvernului. Gesturile facute de Ludovic Orban - VIDEO

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi pentru. Imagini senzationale au.

Mizele investirii guvernului condus de dl. Ludovic Orban

Trece sau nu trece noul guvern? Cat de mult poate conta premierul desemnat, dl. Ludovic Orban, pe promisiunile parlamentarilor din actuala Opozitie ca ii vor acorda votul de investitura ? Cati dintre acestia vor face mai intai minimul efort de a se prezenta azi, luni, 4 noiembrie, in sala de plen a Parlamentului, locul lor de munca ?.

Ludovic Orban, imbratisari in Parlament inaintea votului de investitura din Parlament

Premierul desemnat Ludovic Orban a sosit in plenul Parlamentului, la sedinta in care se va decide soarta Guvernului Orban, si ii saluta calduros pe alesii deja prezenti in sala. Orban se imbratiseaza.

Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este sa inceteze Mecanismul de Cooperare si Verificare intr-un timp cat mai scurt posibil si a afirmat ca.

Ludovic Orban: Ordonanta pentru comasarea unor ministere, pe agenda sedintei noului guvern -UPDATE

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca ordonanta de urgenta pentru restructurarea Guvernului este in lucru, iar aceasta va fi adoptata in cursul zilei, in prima sedinta oficiala a Executivului.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )