Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, asteptat vineri in Salaj. Care este programul premierului

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, asteptat vineri in Salaj. Care este programul premierului

Prim-ministrul Ludovic Orban va ajunge in Salaj la finele saptamanii. Aceasta este prima vizita pe care o face in judet in calitate de premier. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD

Biroul Politic National al PNL a mentinut decizia premierului de a fi demarate procedura de revocare Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului.

Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate la Ministerul Muncii, ca in Romania va fi implementat programul SURE, care presupune, printre altele, faptul ca angajatorii pot stabili.

LUDOVIC ORBAN: Proiecte fara contracte de finantare, din cauza primarilor PSD

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o ieri cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat:.

LUDOVIC ORBAN: Primarii PSD inca nu au semnat programele de finantare locala europeana

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o astazi cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat: .

LUDOVIC ORBAN: Am putea vorbi de un val doi daca ar fi disparut complet raspandirea virusului in comunitate

Ludovic Orban sustine ca s-ar putea vorbi despre un al doilea val al epidemiei in situatia in care ar fi disparut complet transmiterea intracomunitara a virusului SARS-CoV-2, ceea ce nu este cazul.

Ludovic Orban: imi doresc un mandat de patru ani in fruntea Guvernului astfel incat, cand vom taia panglici, sa stim clar ca este doar meritul nostru

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca isi doreste un mandat de patru ani in fruntea Guvernului pentru a putea sa finalizeze obiective de investitii mari in infrastructura. Cine taie panglica nu este intotdeauna cel care are meritul pentru realizarea unei lucrari, declara premierul.

Vesti proaste de la Ludovic Orban! Cat se va mai mentine starea de alerta in Romania?

Starea de alerta va fi mentinuta atat timp cat va fi necesar. Declaratia a fost facuta chiar de premierul Ludovic Orban. Primul ministrul avertizeaza ca pericolul nu a trecut iar nivelul de raspandire a virusului este, in continuare, extrem de ridicat. Asta dupa ce, in ultimele zile, s-au raportat peste 300 de cazuri noi de imbolnavire pe zi.

Ludovic Orban: Cine crede ca manipulam datele este complet dus cu capul

Premierul Romaniei este ingrijorat de cresterea numarului de imbolnaviri si acuza opozitia ca bagate.

VIDEO Ludovic Orban: Am putea aplica modelul de munca Kurzarbeit, care prevede un program flexibil pentru angajati

In Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit, care presupune un program flexibil de munca, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca modelul are oarecum un caracter de noutate in Romania, dar a fost aplicat in tari europene, in special in Germania, si a dat rezultate. incercam si noi sa aplicam acest sistem de program flexibil de munca. Trebuie sa fixam cadrul, a spus Orban.

Exclusiv! Am aflat secretul lui Eugen Teodorivici. Ce a discutat acesta cu Ludovic Orban. Dezvaluiri in premiera

Fostul ministru de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, a povestit duminica, la Antena 3, cum din salariul sau de bugetar reuseste sa plateasca rata uriasa pe care o are la banca, de nu mai putin de 2. 700 de euro pe luna, pentru casa in care locuieste. Care este secretul sau?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )