Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii PSD care ar fi semnat motiunea de cenzura pentru daramarea Guvernului

Antena3 Antena3,
Parlamentarii PSD care ar fi semnat motiunea de cenzura pentru daramarea Guvernului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate o lista cu parlamentarii din PSD care ar fi semnat motiunea de cenzura pentru daramarea Guvernului. Emanoil Savin, Horia Nasra, Mihaita Gaina, Cornel Itu si Nicolae. continuă pe Antena3

Victor Ponta a semnat motiunea de cenzura: Am spus clar ca votam. Dancila a fugit peste ocean

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a semnat motiunea de cenzura initiata de PNL si a precizat ca a depus semnaturile parlamentarilor formatiunii sale inca de saptamana trecuta.

Tradare! Doi deputati PSD ar fi semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila - SURSE

Un lider PSD sustine ca se face santaj pentru aceste semnaturi pentru motiunea de cenzura. Exista informtaii ca exista cel putin doi parlamentari din partea social-democratilor ca ar fi semnat motiunea de.

Tutuianu: Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece

Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi demis, a declarat la RFI senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedinte al Pro Romania. Ce ati vrea sa facem, sa spunem toti ca USR-ul ca dam Guvernul jos, dar nu participam la guvernare?.

Au inceput jocurile de culise pentru motiunea de cenzura: doi deputati PSD tradeaza. Noua alesi ai Opozitiei trec de partea Guvernului

Doi parlamentari PSD au semnat motiunea de cenzura a PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, noua parlamentari ai Opozitei - de la ALDE, PMP si ProRomania - au trecut de partea premierului Viorica Dancila, desi au semnat motiunea.

Prima dezertare oficiala din PSD: senatorul Emanoil Savin voteaza motiunea de cenzura

Senatorul Emanoil Savin a demisionat miercuri din grupul PSD, anuntul fiind facut in plenul Senatului. Savin a declarat pentru News. ro ca a fost contactat pentru a semna motiunea de cenzura initiata de PNL si ca va semna documentul impotriva guvernului Dancila, fara a fi decis daca o va si vota. Liderul PSD Prahova spune ca nu a primit demisia senatorului Savin. El a explicat si motivele demisiei sale.

UPDATE Motiunea de cenzura ar putea fi depusa pe 30 septembrie. Orban: Obiectivul nostru este sa depasim cifra de 233 de semnaturi.. ALDE a anuntat ca a semnat motiunea

Motiunea de cenzura initiata de PNL ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare, pe 30 septembrie, potrivit unor surse politice. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a evitat sa dea un termen, precizand insa ca documentul va fi depus la Parlament cat mai curand posibil si ca obiectivul liberalilor este acela de a strange peste 233 de semnaturi care sa asigure astfel debarcarea Cabinetului Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )