Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban: Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament? Nu ati vazut ce au facut cu ordonanta pentru rectificare? Au facut-o praf. PSD duce Romania in faliment

B1 B1,
Ludovic Orban: Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament? Nu ati vazut ce au facut cu ordonanta pentru rectificare? Au facut-o praf. PSD duce Romania in faliment

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca bugetul de stat pentru anul 2021 va fi votat in viitorul Parlament, dupa alegerile generale. Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament?, s-a. continuă pe B1

Ludovic Orban: Actualul Parlament este in contradictie flagranta cu optiunile cetatenilor

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare in data de 6 decembrie pentru ca viitorul Parlament ales de .

Orban, despre incercarea PSD de a amana alegerile parlamentare: Actualul parlament este dominat de un PSD la fel de retrograd, la fel de rupt de realitatile economice

Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania, pentru ca acesta este dominat de PSD la fel de retrograd si la fel de inclinat sa faca rau Romaniei, spune premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in.

LUDOVIC ORBAN: PSD duce Romania in faliment

Ludovic Orban a anuntat ca bugetul pentru anul viitor va fi votat in noul Legislativ, dupa alegerile parlamentare, in contextul in care PSD a facut praf ordonanta de urgenta pentru rectificarea bugetara in acest mandat al Parlamentului.

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca nu stie cat timp va fi primar Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 deoarece are o condamnare in prima instanta, iar despre Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca nu stie sa piarda.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca profesorii care refuza sa predea online nu au ce sa caute in sistemul de educatie. Seful Executivului a mai precizat, vineri intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei, ca achizitia tabletelor continua la toate nivelurile.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca dascalii au obligatia sa se adapteze la orice situatie.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )