Libnet.ro
UNICEF

19:45

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca dascalii au obligatia sa se adapteze la orice situatie. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca profesorii care refuza sa predea online nu au ce sa caute in sistemul de educatie. Seful Executivului a mai precizat, vineri intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei, ca achizitia tabletelor continua la toate nivelurile.

Orban: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea orele online, acolo unde evolutia epidemiei de coronavirus impune trecerea in acest sistem de predare, nu au ce cauta in invatamant, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban.

Vesti proaste pentru profesori! Ce se intampla cu cei care refuza predarea online

Fata de saptamana trecuta, s-a dublat numarul de scoli care au intrat in scenariul rosu. Pentru prima data de la cand a inceput pandemia de coronavirus, Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta cu disponibilizarea cadrelor didactice care refuza sa predea online. Ce se intampla cu profesorii care refuza predarea online inca noua scoli din Bucuresti intra in .

SONDAJ: Profesorii care refuza sa faca ore online ar trebui sanctionati?

Profesorii nu trebuie platiti pentru orele online pe care nu le sustin, iar cei care refuza sa predea astfel nu au ce cauta in sistem, spune premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 la nivelul Capitalei este sub 1,51. 000 locuitori, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca autoritatile se raporteaza la datele de la Evidenta Populatiei care indica 2,2 milioane de locuitori la nivelul Bucurestiului.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat comitetelor pentru situatii de urgenta o implicare mai serioasa in implementarea masurilor anti-COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut comitetelor judetene pentru situatii de urgenta o implicare mult mai serioasa in implementarea masurilor legale adoptate de autoritati, a actiunilor de control si a comunicarii cu cetatenii pentru respectarea masurilor de protectie a sanatatii, in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )