Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban, despre cele 30 de miliarde de euro de la UE: Oficialii europeni s-au obisnuit sa aiba numai surprize neplacute din partea fostelor guverne

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre cele 30 de miliarde de euro de la UE: Oficialii europeni s-au obisnuit sa aiba numai surprize neplacute din partea fostelor guverne

Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), in valoare de peste 30 de miliarde de euro, a fost lansat joi seara in consultare publica, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban. continuă pe Antena3

DOCUMENT Planul National de Redresare si Rezilienta. Cum va cheltui Romania cele 30 de miliarde de euro de la UE. Ce autostrazi vor fi finantate

Ministerul Fondurilor Europene a pus joi in dezbatere publica Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), prin care Romania va putea accesa 30,4 miliarde de euro prin Mecanismul de Redresare si Rezilienta.

Guvernul anunta cum vor fi cheltuite cele 30 de miliarde de euro prin Planul National de Redesare si Rezilienta

Planul National de Redresare si Rezilienta care va contine proiectele prin care Romania va accesa 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana va fi prezentat public joi.

Plan ambitios: 30 miliarde euro pentru proiecte majore de investitii

Romania are peste 30 miliarde euro fonduri europene pentru realizarea investitiilor si reformelor in.

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

GRAFICE Planul National de Redresare si Rezilienta: 12 domenii prioritare si 30 miliarde de euro de alocat

Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) reprezinta un document strategic structurat pe doua prioritati: reforme si investitii. Planul este structurat pe trei piloni si 12 domenii prioritare pentru dezvoltarea Romaniei, cu un total alocat de 30,44 miliarde euro preturi 2018), respectiv de 33, 009 miliarde euro preturi curente). Din suma aferenta granturilor, 70% ar urma sa fie disponibila pana in 2022, iar restul de 30% sa se aloce, pe baza unei formule prestabilite, in functie de evolutiile macroeconomice de la nivelul fiecarei tari.

Ludovic Orban, despre Fondul de Modernizare: Romania va beneficia de o finantare estimata la aproximativ 6 miliarde de Euro, in perioada 2021-2030 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat joi, in timpul unor declaratii de presa ca Romania va beneficia de o finantare de aproximativ 6 de miliarde de euro, in intervalul 2021 2030. Mai putin cunoscut este.

Ludovic Orban, anuntul momentului. Cand vor putea reveni elevii in salile de clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca elevii vor reveni la scoala doar dupa ce analizele epidemiologice vor demonstra ca exista riscuri minime de crestere a numarului de infectari cu coronavirus. Acesta a subliniat faptul ca salile de clasa au fost pregatite astfel incat riscul de contaminare sa fie minim, dar toate activitatile legate de scoala au generat riscuri suplimentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )