Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre Fondul de Modernizare: Romania va beneficia de o finantare estimata la aproximativ 6 miliarde de Euro, in perioada 2021-2030 (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre Fondul de Modernizare: Romania va beneficia de o finantare estimata la aproximativ 6 miliarde de Euro, in perioada 2021-2030 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat joi, in timpul unor declaratii de presa ca Romania va beneficia de o finantare de aproximativ 6 de miliarde de euro, in intervalul 2021 2030. Mai putin cunoscut este. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

Premierul Ludovic Orban: in urmatoarea perioada Romania va beneficia de finantari extrem de importante de la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Romania va beneficia in perioada urmatoare de finantare europeana care va ajuta semnificativ recuperarea economiei afectata de pandemia de coronavirus: in.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape de 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

Ludovic Orban, despre cele 30 de miliarde de euro de la UE: Oficialii europeni s-au obisnuit sa aiba numai surprize neplacute din partea fostelor guverne

Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), in valoare de peste 30 de miliarde de euro, a fost lansat joi seara in consultare publica, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Romania va beneficia, in perioada 2021-2030, de o finantare de aproximativ 6 miliarde de euro prin Fondul de modernizare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in perioada 2021-2030, Romania va beneficia, prin Fondul de modernizare, de o finantare din bani europeni estimata la aproximativ 6 miliarde de euro, fondurile urmand a fi destinate, in special, unor investitii in capacitati de producere prin cogenerare si in energie verde regenerabila.

Orban, despre anuntul lui Marcel Ciolacu ca va demisiona pentru a nu beneficia de pensie speciala: O minciuna mai gogonata, mai rar mi-a fost dat sa aud

Ludovic Orban a comentat, luni seara, anuntul lui Marcel Ciolacu, ca va demisiona inainte de finalizarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Orban sustine ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala si daca nu duc la indeplinire mandatul, iar Ciolacu are deja un mandat intreg. in replica, Ciolacu i-a cerut liderului PNL sa nu mai minta, afirmand ca si la finalul primului mandat a demisionat inainte de finalizarea acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )