Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ludovic Orban: Din iunie n-am putut sa organizam nici un concurs in nicio institutie publica. Majoritatea dominata de PSD ne-a interzis sa organizam concursuri

B1 B1,
Ludovic Orban: Din iunie n-am putut sa organizam nici un concurs in nicio institutie publica. Majoritatea dominata de PSD ne-a interzis sa organizam concursuri

Ludovic Orban a vorbit joi seara, in studioul B1 TV, despre probleme pe care le-a intampinat in primul an de guvernare. intrebat ce le raspunde scepticilor, care nu sunt sigurica PNL va reusi sa isi. continuă pe B1

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

LUDOVIC ORBAN: De la fostul primar general nu am primit decat adrese in care ni se cereau bani

Premierul Ludovic Orban, intrebat astazi de ce colaborarea dintre Guvern si Primaria Generala a Capitalei nu a fost la fel de eficienta si in timpul administratiei anterioare, a declarat ca de la fostul primar nu a primit decat adrese in care i se cereau bani.

LUDOVIC ORBAN: Romania va beneficia, in perioada 2021-2030, de o finantare de aproximativ 6 miliarde de euro prin Fondul de modernizare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in perioada 2021-2030, Romania va beneficia, prin Fondul de modernizare, de o finantare din bani europeni estimata la aproximativ 6 miliarde de euro, fondurile urmand a fi destinate, in special, unor investitii in capacitati de producere prin cogenerare si in energie verde regenerabila.

LUDOVIC ORBAN: Pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare se va asigura dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare, urmare a faptului ca sunt contacti ai unor bolnavi COVID, se va asigura dreptul de vot si acestia vor putea solicita urna mobila, subliniind ca Directiile de Sanatate Publica sunt obligate sa emita deciziile de carantinare sau izolare in acest sens.

LUDOVIC ORBAN: Sfatul meu sincer catre Arhiepiscopul Teodosie este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, astazi, ca in Constanta nu se interzic slujbele religioase, dar se organizeaza in anumite conditii, deoarece zona este carantinata.

Ludovic Orban, mesaj catre IPS Teodosie: Sfatul meu este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor. Sunt facute sa apere sanatatea oamenilor

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa criticile adresate de IPS Teodosie, nemultumit de faptul ca, in acest an, nu se vor desfasura pelerinaje cu ocazia Sfantului Andrei. Ludovic Orban l-a.

Premierul Ludovic Orban, o noua intalnire cu reprezentantii HoReCa

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va avea miercuri o noua intalnire cu reprezentantii sectorului HoReCa, unul dintre cele mai afectate de criza COVID-19. Ludovic Orban, o noua intalnire cu.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape de 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )