Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la. continuă pe B1

Restaurantele care s-ar putea redeschide primele Ludovic Orban: Avem nevoie de cooperare din partea tuturor patronilor in respectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca guvernantii isi doresc redeschiderea restaurantelor, dar pentru asta este nevoie de o imbunatatire macar sensibila a contextului epidemiologic in tara noastra. Acesta a .

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

Ludovic Orban cere pedespirea vinovatilor de la protestele din 10 august 2018: Cetatenii au dreptul de a sti din ordinul cui au fost gazati si batuti

Veste buna pentru toti romanii, dar in special pentru cei abuzati in ziua de 10 august 2018. Ludovic Orban a salutat decizia DIICOT de a redeschide Dosar 10 august, dupa ce fusese clasat pe 15 iulie. Romanii inca nu au aflat adevarul Premierul incurajeaza reluarea cercetarii impotriva fostilor sefi ai Jandarmeriei, asemanand dosarul de la .

Ludovic Orban, huiduit la Petrosani

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit, la vizita de joi in Valea Jiului, unde a participat la depunerea de coroane la Statuia minierului in parcul Carol Schreter din Petrosani. Seful Executivului a sustinut o alocutiune, insa in timp ce vorbea despre problemele minerilor, acesta a uitat denumirea minei Lonea, ceea ce a nemultumit si mai mult persoanele aflate acolo, care i-au strigat numele complet al locului respectiv, scrie News. ro.

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Intentia de a depune motiune de cenzura e un demers impotriva romanilor

Ludovic Orban a declarat, referitor la intentia anuntata de PSD de a depune motiune de cenzura, ca in Romania e nevoie de un guvern cu puteri depline, capabil sa gaseasca solutii pentru problemele cauzate de criza economica si sanitara. Gestul social-democratilor e unul electoral, spune premierul.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

LUDOVIC ORBAN: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca inca se fac analize cu privire la modalitatea in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar, subliniind ca Guvernul pregateste deschiderea scolilor pentru orice scenariu.

Orban: Guvernul va acorda parintilor un sprijin de 75% din salariu in cazul suspendarii cursurilor intr-o scoala

Guvernul va acorda parintilor, in noul an scolar, un sprijin de 75% din salariu in cazul in care cursurile se suspenda intr-o anumita scoala pe motive ce tin de pandemia COVID-19, a declarat, joi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Orban: Guvernul va acorda parintilor un sprijin de 75% din salariu in cazul suspendarii cursurilor intr-o scoala

Guvernul va acorda parintilor, in noul an scolar, un sprijin de 75% din salariu in cazul in care cursurile se suspenda intr-o anumita scoala pe motive ce tin de pandemia COVID-19, a declarat, joi, prim-ministrul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )