Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban: Nu noi am bagat RADET in faliment, ci cei care au condus Primaria Capitalei in ultimii 12 ani, care au fost din zona PSD

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu noi am bagat RADET in faliment, ci cei care au condus Primaria Capitalei in ultimii 12 ani, care au fost din zona PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca responsabili pentru falimentul RADET sunt cei care au condus Primaria Capitalei in ultimii 12 ani. Fac o precizare, adversarii nostri politici se tin in continuare de. continuă pe B1

Ludovic Orban: Nu noi am bagat RADET in faliment, ci cei care au condus Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat, la comandamentul de iarna care a avut loc joi seara la Palatul Victoria, ca nu PNL a bagat RADET in faliment, ci cei din zona PSD care au condus Primaria Capitalei in ultimii 12 ani.

Ludovic Orban: Nu noi am bagat RADET in faliment

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca falimentul RADET a fost generat de cei care au condus Primaria Capitalei, care au fost din zona PSD, in ultimii 12 ani. Fac o precizare, adversarii nostri politici se.

Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, dupa cum arata datele, falimentul RADET este iminent (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, din punctul sau de vedere, falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este.

Ludovic Orban: Falimentul RADET este iminent

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este iminent. Dupa cunostinta mea, luni trebuie sa se pronunte instanta.

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi.

Ludovic Orban, dupa ce cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului: Va multumesc si aveti incredere in noi! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a multumit colegilor parlamentari pentru votul de luni, in urma caruia cabinetul PNL a fost investit. Va multumesc si aveti incredere in noi!, le-a spus liderul.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

LUDOVIC ORBAN: Dorim cresterea salariului minim, dar nu dorim ca aceasta sa provoace consecinte economice negative

Guvernul sustine cresterea salariului minim pe economie, dar nu doreste ca aceasta sa provoace consecinte economice negative , a afirmat, joi, premierul Ludovic Orban, care a afirmat ca doreste si cresterea pensiilor si a amintit ca exista un deficit la fondul de pensii de peste 2 miliarde de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )