Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, dupa cum arata datele, falimentul RADET este iminent (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, dupa cum arata datele, falimentul RADET este iminent (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, din punctul sau de vedere, falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este. continuă pe B1

Ce spune un membru ALDE despre discursul lui Ludovic Orban din Parlament: Ne obliga sa fim vigilenti pe viitor

Parlamentarii ALDE vor vota luni investirea Guvernului Orban pentru a nu risca o perioada de instabilitate a tari, a anuntat deputatul Varujan Vosganian. ALDE va vota acest Guvern pentru a nu risca o.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Ludovic Orban, in Parlament: PSD lanseaza numai minciuni gogonate si incearca sa sperie oamenii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca are in vedere modificarea actelor normative care au avut efecte negative in economie, precum OUG 114. Vom incerca modif.

Cum a reactionat Ludovic Orban cand a fost acuzat ca ar consuma prea mult alcool. Sunt acuzat ca sunt betiv

Adversarii politici ai lui Ludovic Orban l-au criticat vehement in ultima vreme, iar acuzele continua sa curga la adresa lui si dupa preluarea functiei de premier al Romaniei. Liderul PNL a fost acuzat, intre altele, ca ar consuma prea mult alcool. Ultima reactie oferita de liderul PNL cu privire la acest subiect a fost oferita .

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis.

Imagini senzationale dupa investirea Guvernului. Gesturile facute de Ludovic Orban - VIDEO

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi pentru. Imagini senzationale au.

Ludovic Orban: Falimentul RADET este iminent

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este iminent. Dupa cunostinta mea, luni trebuie sa se pronunte instanta.

Ludovic Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se intrezica sa exporte carne si produse de carne de porc in UE. Petre Daea a semnat un ordin dupa investirea Guvernului PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este posibil ca Romaniei sa i se interzica exportul de carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )