Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban: Personal sunt impotriva traseismului politic Unii au venit alaturi de noi pentru ca estimeaza ca PNL va guverna in urmatorii patru ani

B1 B1,
Ludovic Orban: Personal sunt impotriva traseismului politic Unii au venit alaturi de noi pentru ca estimeaza ca PNL va guverna in urmatorii patru ani

Premierul Romaniei a precizatca se declara total impotriva traseismului politic, catalogand drept accidente transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

LUDOVIC ORBAN: Sunt convins ca Ministerul Mediului va lua toate masurile privind groapa de gunoi de la Chiajna

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Guvernul respecta legea, adaugand ca Ministerul Mediului va lua toate masurile care se impun in cazul hotararii judecatoresti privind groapa de gunoi de la Chiajna.

Orban: Eu sunt categoric impotriva acestui traseism politic. Traseismul politic, din pacate, nu se manifesta numai la noi, se manifesta la toate partidele

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Traseismul politic, din pacate, nu se manifesta numai la noi, se manifesta la toate partidele, sunt exemple notorii, spune liderul liberal.

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

ORBAN: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiasi partid din septembrie 1990

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu este de acord cu traseismul politic si a cerut presei sa trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor.

Ludovic Orban: Suntem guvernul care se afla in cea mai dificila situatie in care s-a gasit vreodata un guvern. Ce s-ar fi intamplat cu Romania daca la guvernare ar fi ramas PSD cu Dancila? (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri, la Timisoara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Timis la alegerile locale, despre actualul context politic, in care Guvernul se afla sub spectrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )