Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban, scenariu apocaliptic. Ce s-ar putea intampla cu salariile si pensiile

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, scenariu apocaliptic. Ce s-ar putea intampla cu salariile si pensiile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca promisiunile Guvernului ca nu vor fi facute cheltuieli publice pentru care nu exista resurse, precum pensii, alocatii si salarii, au salvat Romania de la o eventuala retrogradare a ratingului de tara. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Dupa ce mai multe asociatii de scolari au cerut statului sa le ofere masti de protectie gratuit in cazul in care orele de curs se vor desfasura in scoli, Ludovic Orban a luat o decizie finala. Iata ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere masti sanitare! Ce se va intampla .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Ludovic Orban il contrazice vehement pe medicul Alexandru Rafila. Asta este o prostie!

Dupa declaratia reprezentantului Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in familie, premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu poate impune o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva!.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

Ludovic Orban anunta sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenta si starea de alerta

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, astazi, la Arad, premierul Ludovic Orban.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

LUDOVIC ORBAN: Sunt convins ca Ministerul Mediului va lua toate masurile privind groapa de gunoi de la Chiajna

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Guvernul respecta legea, adaugand ca Ministerul Mediului va lua toate masurile care se impun in cazul hotararii judecatoresti privind groapa de gunoi de la Chiajna.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )