Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Dupa ce mai multe asociatii de scolari au cerut statului sa le ofere masti de protectie gratuit in cazul in care orele de curs se vor desfasura in scoli, Ludovic Orban a luat o decizie finala. Iata ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere masti sanitare! Ce se va intampla . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, decizie finala cu privire la amanarea alegerilor locale. Mesaj pentru Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a adus in discutie posibilitatea amanarii alegerilor locale de pe 27 septembrie, dar premierul Ludovis Orban exclude aceasta varianta si vine cu precizari clare. Totul se va desfasura conform planului.

Ludovic Orban, despre mastile destinate persoanelor vulnerabile: Contractul va fi reziliat in cazul in care castigatorul licitatiei nu le livreaza luni

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, duminica, si a anuntat ca va fi reziliat contractul in cazul in care cei care castigatorulnu.

Ludovic Orban, scenariu apocaliptic. Ce s-ar putea intampla cu salariile si pensiile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca promisiunile Guvernului ca nu vor fi facute cheltuieli publice pentru care nu exista resurse, precum pensii, alocatii si salarii, au salvat Romania de la o eventuala retrogradare a ratingului de tara.

Ludovic Orban: Vom avea fonduri europene de peste 4 miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Ludovic Orban a discutat despre investitiile din domeniul sanatatii. Premierul a explicat faptul ca exista alocari extrem de mari, pentru sistemul de sanatate, dar si pentru Planul.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Ludovic Orban anunta ca reziliaza contractul cu firma care a castigat licitatia pentru masti, daca nu vin luni echipamentele

Premierul Ludovic Orban a declarat ca va fi reziliat contractul cu firma castigatoare pentru achizitia mastilor in vederea distribuirii persoanelor din categoriile defavorizate, daca nu va livra luni mastile respective. Premierul a adaugat ca se va trece la firma clasata pe locul al doilea la licitatatia respectiva ca sa livreze mastile.

Ludovic Orban: Trebuie sa luam o decizie privind redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban i-a anuntat pe reprezentantii industriei HoReCa, autorii unui protest in cur.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

Ludovic Orban il contrazice vehement pe medicul Alexandru Rafila. Asta este o prostie!

Dupa declaratia reprezentantului Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie si in familie, premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu poate impune o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva!.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )