Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban: PNL vrea sesizarea comisiei de regulament in cazul lui Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: PNL vrea sesizarea comisiei de regulament in cazul lui Victor Ponta (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat luni ca PNL vrea sesizarea Comisiei de Regulament in cazul premierului Victor Ponta, informeaza B1 TV. Cu toate dezbaterile care exista, Biroul Permanent hotaraste in unamitate sa. continuă pe B1

Ludovic Orban: PNL ataca la CCR votul in cazul premierului Victor Ponta (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca PNL va ataca la CCR votul in cazul premierului Victor Ponta, privind neinceperea urmaririi penale. Sesizarea inaintata de liberali a fost depusa deja.

Orban (PNL): Daca Ponta vrea sa fie crezut ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor demnitarilor sa revoce toti ministrii implicati

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca premierul Victor Ponta si-a dat acordul cu privire la adoptarea ordonantei privind majorarea indemnizatiilor demnitarilor, iar acum minte cand infirma.

Ludovic Orban, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: Au pus carul inaintea boilor

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a spus vineri ca prin ordonanta de urgenta privind majorarea indemnizatiilor a 48 de categorii de demnitari, Guvernul Ponta a pus carul inaintea boilor, scrie.

Ludovic Orban, despre cresterea salariilor demnitarilor: Au pus carul inaintea boilor

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, vineri, ca majorarea indemnizatiilor demnitarilor ar fi trebuit sa se dispuna nu printr-o ordonanta de Guvern, ci prin legea salarizarii pe care premierul Victor Ponta si-a asumat-o inca de acum trei ani. Guvernul Ponta, prin ordonanta de urgenta privind majorarea indemnizatiilor a 48 de categorii de demnitari, a pus carul in fata boilor, acuzandu-l pe Ponta ca minte cu nerusinare.

Orban: PNL isi doreste alegeri anticipate. Cu cat Romania scapa mai repede de Ponta, cu atat este mai bine

Prim-vicepresedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca PNL isi doreste alegeri anticipate, insa a punctat ca, din punct de vedere constitutional, un astfel de scrutin este greu de organizat.

Ludovic Orban anunta SESIUNEA EXTRAODINARA

Ludovic Orban: Am cerut fiecarui deputat sa imi comunice cand si unde este plecat in concediu, ca ne asteptam la convocare unei sesiuni parlamentare extraordinare.

Ludovic Orban anunta SESIUNEA EXTRAORDINARA

Ludovic Orban: Am cerut fiecarui deputat sa imi comunice cand si unde este plecat in concediu, ca ne asteptam la convocare unei sesiuni parlamentare extraordinare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )