Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Sunt zone unde PSD practica cumpararea voturilor

B1 B1,
Ludovic Orban: Sunt zone unde PSD practica cumpararea voturilor

Premierul LudovicOrbana vorbit joi, in exclusivitate la B1 TV, despre fraudarea voturilor la alegerile locale 2020. Mai exact, presedintele PNl iiacuza pe social democrati de cumparare de. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa victoria din Bucuresti: Am batut PSD fara drept de apel

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii au batut PSD fara drept de apel PSD in capitala si ca PNL a repurtat o victorie si la nivel national.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Premierul, in direct pe B1 TV. Ludovic Orban: Ne-am luptat cu un intreg sistem de putere construit in jurul acestor baroni rosii si in jurul acestui tip de primari ai PSD. A fost o batalie de o dificultate extrema, iar cea de la Bucuresti a fost epica

Prim-ministrul Romaniei si totodata liderul PNL, Ludovic Orban, a venit in studioul B1 TV, marti seara, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre rezultatul alegerilor locale din.

Ludovic Orban: in Romania nu sunt bani ca sa cresti pensiile cu 40%. Este cinism si ticalosie sa-ti bati joc de oamenii in varsta

Premierul Ludovic Orban a vorbit in emisiunea de marti seara Dosar de Politician de pe B1 TV, despre modificarile aduse de PSD la Ordonanta de rectificare bugetara, inainte de alegerile locale. Liderul.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul dupa victoriile de la Timisoara si Brasov

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marti, intr-o emisiune TV, ca liberalii sunt pe primul loc la votul politic, dupa alegerile locale, dar recunoaste ca PSD are cu 200 de primari mai mult. in acelasi timp, Orban subliniaza ca Alianta USR-PLUS a obtinut doar 45 de primari.

Ludovic Orban: Pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica. Localitatea a fost subjugata de PSD timp de 30 de ani

PNL a castigat in premiera Primaria Oltenita, a declarat premierul Ludovic Orban, care a catalogat momentul drept o victorie simbolica, avand in vedere cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fo.

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Sorin Grindeanu: PSD a depus plangeri penale impotriva lui Ludovic Orban si Virgil Guran

Sorin Grindeanu a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Partidul Social Democrat PSD) a depus plangeri penale pe numele premierului Ludovic Orban si secretarului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale la Dambovita, dupa expirarea termenului legal.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )