Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lumina puternica urmata de o bubuitura, intr-o localitate din Bihor. Localnicii sunt convinsi ca a fost un meteorit

Antena3 Antena3,
Lumina puternica urmata de o bubuitura, intr-o localitate din Bihor. Localnicii sunt convinsi ca a fost un meteorit

Un obiect misterios ar fi cazut din cer in apropierea unei localitati din Bihor. Oamenii spun ca au vazut o lumina puternica pe cer, iar la scurt timp geamurile caselor s-au crapat. Autoritatile spun ca ar fi. continuă pe Antena3

Iasi: O femeie a fost gasita moarta, cu gatul taiat, intr-o rapa din municipiu

O femeie a fost gasita moarta, miercuri seara, cu gatul taiat, intr-o rapa din cartierul iesean Tatarasi. Anchetatorii iau in calcul o crima pasionala, intrucat femeia avea poseta asupra ei si o.

I-a aparat onoarea sotiei cu pumnii. Bataie cu rangi si topoare intr-o benzinarie din Tismana

Bataie cu rangi si topoare intr-o benzinarie din Tismana. Scandalul a pornit dupa ce mai multi barbati i-au adresat unei ospatarite mai multe cuvinte obscene. Ghioninul lor a fost ca sotul femeii se afla.

Padurar vanat de doi hoti. Omul a fost atacat cu toporul si bata intr-o padure din Suceava

O scena incredibila, un atac cu topotul si bata, s-a petrecut intr-o padure din judetul Suceava. Un padurar a fost vanat pur si simplu de doi hoti pe care i-a prins la furat de lemne. Padurarul, angajat al .

Focuri de arma intr-un aeroport din Los Angeles. Cel putin un mort si sase raniti

40 - Cel putin sapte persoane au fost ranite in incidentul armat produs vineri pe aeroportul din Los Angeles, anunta politia americana, citata de CNN, insa, potrivit unor surse citate de presa.

Atac armat intr-un tribunal din Siberia: Doua persoane, ucise de o explozie

Doua persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, vineri, de explozia unui dispozitiv exploziv improvizat intr-un tribunal de la Kurgan, la aproximativ 1. 700 de kilometri est de Moscova, transmite The.

Cel putin doua persoane au murit dupa EXPOLOZIA unei grenade intr-un tribunal din Rusia

Ministerul de Interne rus a comunicat ca cel putin doua persoane au fost ucise, vineri dimineata, dupa ce o grenada ofensiva a explodat in incinta unui tribunal din orasul Kurgan. Reprezentantii fortelor de.

Fenomenul CIUDAT care se petrece intr-un oras din Romania. Batranii spun ca va veni o IARNA GREA

Buzoienii parca se pregatesc de venirea primaverii, nu de iarna. Trandafirii plantati in oras au inceput sa infloreasca din pricina temperaturilor neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului. Hor.

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Germania

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Munchen. Au fost luati de membrii unei organizatii pentru protectia animalelor fara stapan, care se temeau ca cei 31 de caini vor fi eutanasiati.

Fotbalist roman, la spital dupa ce s-a lovit la cap intr-un meci din Franta.

Atacantul Claudiu Keseru a fost transportat la spital, dupa ce s-a lovit la cap in timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio in Cupa Ligii Frantei, a anuntat site-ul oficial al gruparii franceze, potrivit Mediafax. Dupa ce s-a lovit la cap, atacantul roman a fost nevoit sa-si paraseasca la pauza colegii, fiind inlocuit cu Maoulida. Dupa ce a primit ingrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues, scrie Bastia pe site-ul oficial. Presa franceza a .

Un padurar a fost atacat cu toporul de doi hoti, intr-o padure din Suceava (VIDEO)

Un padurar din judetul Suceava a fost atacat de doi hoti cu un topor. Barbatul i-a prins in timp ce furau lemne si a inceput sa-i filmeze cu telefonul mobil. A fost ranit insa, moment in care agresorii i-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )