Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luminita Anghel, sfaturi pentru Cristian Boureanu! Am trait si eu asta!

Antena3 Antena3,
Luminita Anghel, sfaturi pentru Cristian Boureanu! Am trait si eu asta!

Invitata in emisiunea Agentul Vip, de la Antena Stars, Luminita Anghel a facut cateva comentarii despre situatia in care se afla Cristi Boureanu. Vedeta a pledat pentru decenta. continuă pe Antena3

Cristian Boureanu si-a agresat fiica? Sau adolescenta minte si are un comportament prea rebel?

Cristian Boureanu a fost dus la politie, dupa ce fiica lui l-a acuzat de agresiune. Politicianul a fost filmat in timp ce incerca sa o urce cu forta pe adolescenta in masina, iar aceasta striga in gura mare ca este batuta de tatal ei. Iata ce se intampla in familia lui Boureanu si cum a ajuns, se pare, fiica lui sa aiba un comportament care l-a scos din sarite pe acesta.

Ce conditii ii pune Cristian Boureanu fiicei sale: Batalia e pierduta. Daca merge sa bea prin cluburi, atunci ...

Cristian Boureanu a vorbit in exclusivitate pentru Antena Stars despre scandalul in care se afla cu fiica sa si fosta sotie. Fostul politician a afirmat ca Ioana nu are de ce sa se duca la IML, asa.

Noi acuzatii grave la adresa lui Cristian Boureanu: Fata face ce a vazut in casa!

Dana Roba este foc si para pe Cristian Boureanu! Fosta iubita a lui Nicolae Guta este de parere ca fostul politician este de vina pentru tot ceea ce se intampla. Culmea, diva a povestit ca minora a .

Noi detalii cutremuratoare apar in scandalul momentului: Cristian Boureanu spune ca fata sa a fugit de acasa si s-a intors bauta (VIDEO)

Doua personaje vedeta atrag atentia unei tari intregi: pumnii lui Cristian Boureanu. Politia a deschis dosar penal dupa scandalul dintre fostul politician si fiica sa. Iar acuzatiile sunt extrem de dure.

Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie. Ce le-a spus jurnalistilor

Fiica lui Cristian Boureanu a declarat, la iesirea din sediul Sectiei 2 de Politie, ca tatal ei obisnuia sa o bata si ca se cearta des cu acesta, pentru ca nu o lasa sa stea in Bucuresti cu mama.

Cristian Boureanu, dus la Politie impreuna cu fiica sa

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa un conflict pe care l-a avut in Bucuresti cu fiica sa minora, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Astfel, in jurul orei 13,00, la 112 s-a sesizat ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Fostul deputat Cristian Boureanu, dus la Politie pentru ca si-ar fi agresat fiica pe strada

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Politie, luni, dupa ce si-ar fi agresat fiica pe strada, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, relateaza News. ro.

Motivul pentru care Cristian Boureanu si-a batut fiica in strada, de fata cu toata lumea

Cristian Boureanu a ajuns pe mana Politiei, dupa ce un martor a asistat la o scena deosebit de violenta: politicianul si-a batut fiica si apoi a bruscat-o in masina lui. Motivul pare a fi o escapada.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, dupa scandalul monstru din strada

Fiica lui Cristian Boureanu a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali, dupa ce a dezvaluit ca tatal ei a batut-o in mai multe randuri. Multi dintre acestia i-au spus ca nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )