Libnet.ro
UNICEF

00:07

Luna iunie 2016, cea mai calda din istorie

România Liberă România Liberă,
Luna iunie 2016, cea mai calda din istorie

Luna trecuta a fost cea mai calduroasa luna iunie inregistrata pe glob de la inceputul masurarii temperaturii, in 1880, a anuntat marti Agentia americana oceanica si atmosferica NOOA), preluata de AFP. Potrivit Agerpres, termometrul a atins niveluri fara precedent in primele sase luni ale anului 2016, cu o temperatura care a depasit cu 0,2 grade Celsius recordul inregistrat in 2015 si cu 1,05 grade media secolului trecut 13,5 grade). continuă pe România Liberă

Ministerul Finantelor: increderea in economia romaneasca s-a redus usor in luna iunie

Increderea in economia romaneasca, exprimata prin ESI Economic Sentiment Indicator - calculat de DGECFIN) s-a situat in luna iunie 2016 la nivelul de 103,2 puncte, aceasta fiind a doua luna consecutiva de scadere -0,4 puncte atat in mai cat si in iunie), conform unei analize a Ministerului Finantelor Publice.

Vanzarile Dacia in Uniunea Europeana au crescut cu 16,3% in luna iunie, iar cota de piata a producatorului auto a urcat la 3,1%

Vanzarile de autoturisme Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu 16,3% in luna iunie, iar cota de piata a constructorului de automobile a urcat de la 2,8% la 3,1%, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA).

Probleme in economie: Cea mai mare banca dintr-una din cele mai importante tari ale lumii isi inchide 200 de sucursale

Probleme pentru economia Germaniei dupa ce cea mai mare banca a anuntat ca va inchide un sfert din sediile sale. in plus, Deutsche Bank nu se mai gaseste nici pe piata externa, inclusiv din Rusia.

Adina Diaconu, cea mai premiata jucatoare din tenisul de masa all-time. Duminica a castigat al 12-lea titlu european din palmares

Slatineanca Adina Diaconu a castigat sambata, la Zagreb, in Croatia, cel de-al 12-lea titlu european din cariera, devenind astfel cea mai premiata tenismena din acest sport cu 13 medalii o intrece, intr-un clasament din toate timpurile, doar bielorusul Vladimir Samsonov).

Drama unei campioane: Liliana Petrisor, cea mai titrata romanca la biliard, la un pas sa ajunga iar in strada (FOTO)

Liliana Petrisor, cea mai mare campioana la biliard pe care a avut-o Romania, este pe cale sa ajunga din nou in strada, noteaza jurnalistii de la Libertatea. Timp de zece ani, aceasta a fost.

Firma care detinea autocarul mortii de la Persani a fost amendata cu 12.000 de lei. Patru persoane au murit si 26 au fost ranite in accidentul din luna iunie

Compania Maxibus Trans SRL a primit trei amenzi de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier ISCTR). in cauza este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Patru oameni au murit si 26 au fost raniti in accidentului de la Persani produs 17 iunie.

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare pentru luna iunie

Bonurile fiscale emise in data de 13 iunie, cu o valoare de 678 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

incep examenele si pentru profesori. Care sunt posturile cu cea mai mare concurenta din Cluj

Aproape 1. 200 de persoane care vor sa preda din toamna elevilor din Cluj sustin miercuri, 19 iulie, examenul de Titularizare. national pentru ocuparea posturilor didactice pentru anul scolar 2016-2017. 16 dintre acestia sunt absolventi 2016.

Admitere liceu 2016 Vaslui. Rezultatele repartizarii computerizate, publicate. Cea mai buna clasa din judet se regaseste la Liceul Mihail Kogalniceanu

Admitere liceu 2016. Ministerul Educatiei a publicat, marti, rezultatele primei etape de repartizare computerizata a candidatilor pentru admiterea la liceu. in perioada 21-29 iulie, candidatii trebuie sa isi depuna dosarele de inscriere la liceele la care au fost repartizati.

Nico360 este cea mai mica camera pentru filmari VR si 360 de grade

Amatorii de filmari la 360 de grade si creatii video pentru realitate virtuala, se pot orienta in curand catre Nico360, una dintre cele mai mici camere cu astfel de performante. in ultimul an, au ajuns pe piata camere din ce in ce mai multecapabile sa imortalizeze continut video la 360 de grade. in mare parte, [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )