Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Luptatorul mort in iadul de la Sectia ATI. Mircea Covatariu, condus de sportivi si revolutionaripe ultimul drum

Adevărul Adevărul,
Luptatorul mort in iadul de la Sectia ATI. Mircea Covatariu, condus de sportivi si revolutionaripe ultimul drum

In incendiul catastrofal de la Spitalul Judetean Neamt a decedat si Mircea Covatariu, fost antrenor si sportiv de performanta la Radauti, Constanta si Dinamo Bucuresti. continuă pe Adevărul

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Procurorii au dispus expertize asupra aparaturii medicale ridicate din Sectia ATI

Procurorii Parchetului General au dispus realizarea unor expertize asupra aparaturii medicale ridicate din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pentru a verifica ipoteza izbucnirii incendiului din cauza functionarii defectuoase a aparatelor.

Ce risca persoanele vinovate de incendiul din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, sectia ATI, a provocat un nou scandal national. Nefericitul eveniment s-a petrecut la 10 ani dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti si la 5ani de la clubul.

PIATRA NEAMT: CJSU a aprobat formarea unei comisii mixte ce va identifica spatiul in care va functiona Sectia ATI

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Neamt a aprobat, luni, infiintarea unei comisii mixte care are rolul sa identifice un spatiu la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt unde va functiona Sectia ATI.

inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

Sambata, 14 noiembrie, 10 pacienti cu COVID-19, de la sectia ATIa Spitalului din Piatra Neamt au murit pe loc in urma incendiului, iar alti 7 au fost transferati de urgenta la alte unitati sanitare, i.

Primele concluzii dupa finalizarea cercetarii in sectia ATI de la Piatra Neamt care a luat foc

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntatincheierea cercetarii la sectia de terapie intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si a facut precizari cu privire la.

inca un pacient a decedat, in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Bilantul a ajuns la 12 morti

Inca un pacient si-a pierdut viata, in urma incendiului de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Neamt. Bilantul a ajuns la 12 morti. Cu regret trebuie sa anuntam ca a decedat un.

Medicul erou ranit in sectia ATI Piatra Neamt a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului

Urmare tragicului eveniment de sambata 14 noiembrie, Consiliul Local Piatra-Neamt a aprobat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare o serie de proiecte. Medicul erou a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului, iar familiile victimelor arse in incendiul de la ATI COVID vor primi ajutoare de urgenta.

Pavilionul central al Spitalului Judetean Slatina nu are autorizatie de incendiu. Aici functioneaza blocul operator si sectia ATI

O serie de controale se desfasoara in toata tara, pentru verificarea autorizatiilor spitalelor si sectiilor ATI, iar una dintre unitatile medicale fara autorizatie de siguranta la incendiu este.

Cadrele medicale au sunat de 4 ori la 112 dupa izbucnirea focului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Serviciul de Telecomunicatii Speciale sustine ca sambata au fost primite patru apeluri la 112 pentru anuntarea incendiului de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )