Libnet.ro
UNICEF

06:30

Macron aduna aliati sa inaspreasca regimul muncitorilor detasati in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Macron aduna aliati sa inaspreasca regimul muncitorilor detasati in UE

Urmariti https://www. privesc. eu/Arhiva/77579/Conferinta-de-presa-sustinuta-de-Presedintele-Romaniei--Klaus-Iohannis-si-Presedintele-Republicii-Franceze--Emmanuel-Macronaici live conferinta comuna de presa sustinuta de presedintii Klaus Iohannis si Emmanuel Macron --------- *Iohannis, in iunie: Trebuie sa gasim solutii care satisfac si o parte si cealalta *FORT: Dumpingul social o sa dispara atunci cand si firmele franceze vor achita tariful corect transportatorilor estici -------- *ACTUALIZARE 15:43 Macron si-a exprimat speranta ca UE va ajunge la un acord privind muncitorii detasati anul acesta Presedintele francez Emmanuel Macron si-a exprimat speranta, in cursul conferintei comune de presa cu omologul sau roman Klaus Iohannis, ca un acord privind muncitorii detasati in Uniunea Europeana va fi incheiat pana la sfarsitul acestui an. *ACTUALIZARE 15:35 Iohannis: Obiectivul Romaniei de aderare la Schengen ramane unul de actualitate *ACTUALIZARE 15:20 Conferinta comuna a celor doi sefi de stat a inceput la Palatul Cotroceni *ACTUALIZARE 13:31 Emmanuel Macron a ajuns la Palatul Cotroceni * ACTUALIZARE 13:04 Emmanuel Macron a ajuns la Bucuresti *ACTUALIZARE 13 :01 Tudose: Vizita presedintelui Frantei in Romania este extrem de importanta pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale *ACTUALIZARE 09:51 Compania Airbus cere tarii noastre sa organizeze o licitatie transparenta pentru achizitia de elicoptere ------- Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, efectueaza, astazi, o vizita in Romania, urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Macron aduna aliati sa inaspreasca regimul muncitorilor detasati in UE

Urmariti https://www. privesc. eu/Arhiva/77579/Conferinta-de-presa-sustinuta-de-Presedintele-Romaniei--Klaus-Iohannis-si-Presedintele-Republicii-Franceze--Emmanuel-Macronaici conferinta comuna de presa sustinuta de presedintii Klaus Iohannis si Emmanuel Macron --------- *Iohannis, in iunie: Trebuie sa gasim solutii care satisfac si o parte si cealalta *FORT: Dumpingul social o sa dispara atunci cand si firmele franceze vor achita tariful corect transportatorilor estici -------- *ACTUALIZARE 16:29 Iohannis: Am decis aprofundarea Parteneriatului strategic cu Franta in special in sectoarele politic, economic, cultural si al cercetarii Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, ca alaturi de omologul sau francez Emmanuel Macron, a decis joi aprofundarea Parteneriatului strategic intre cele doua tari, in special in domeniile politic, economic, cultural si al cercetarii. *ACTUALIZARE 16:21 Emmanuel Macron a avertizat ca Spatiul Schengen nu functioneaza bine *ACTUALIZARE 16:01 Klaus Iohannis: Directiva privind detasarea lucratorilor trebuie imbunatatita *ACTUALIZARE 15:43 Macron si-a exprimat speranta ca UE va ajunge la un acord privind muncitorii detasati anul acesta *ACTUALIZARE 15:35 Iohannis: Obiectivul Romaniei de aderare la Schengen ramane unul de actualitate *ACTUALIZARE 15:20 Conferinta comuna a celor doi sefi de stat a inceput la Palatul Cotroceni *ACTUALIZARE 13:31 Emmanuel Macron a ajuns la Palatul Cotroceni * ACTUALIZARE 13:04 Emmanuel Macron a ajuns la Bucuresti *ACTUALIZARE 13 :01 Tudose: Vizita presedintelui Frantei in Romania este extrem de importanta pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale *ACTUALIZARE 09:51 Compania Airbus cere tarii noastre sa organizeze o licitatie transparenta pentru achizitia de elicoptere ------- Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, efectueaza, astazi, o vizita in Romania, urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Klaus Iohannis.

Macron aduna aliati sa inaspreasca regimul muncitorilor detasati in UE

Iohannis, in iunie: Trebuie sa gasim solutii care satisfac si o parte si cealalta *FORT: Dumpingul social o sa dispara atunci cand si firmele franceze vor achita tariful corect transportatorilor estici Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, efectueaza, astazi, o vizita in Romania, urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Klaus Iohannis. intanirea face parte dintr-un turneu de trei zile in Europa de Est, care mai cuprinde Austria si Bulgaria. Conform unei analize Reuters, Macron va cauta, in acest turneu, sustinatori pentru efortul sau de a inaspri legislatia muncii in privinta lucratorilor detasati, o problema delicata care a exacerbat falia est-vest.

Macron nu a primit in Romania cecul in alb la care spera, in privinta muncitorilor detasati, scrie presa internationala

Presa internationala, in special cea franceza, atrage atentia ca presedintele francez Emmanuel Macron nu a primit in Romania sustinerea pe care o spera in privinta reformei directivei UE privind muncitorii detasati.

Spinoasa problema europeana a muncitorilor detasati: Macron a castigat sprijinul Cehiei si Slovaciei inainte sa vina la Bucuresti

Presedintele francez Emmanuel Macron a castigat miercuri sprijinul a doua state din estul Europei pentru campania sa impotriva regulilor EU privind muncitorii detasati din tarile cu salarii mai mici in conditiile in care el a catalogat sistemul actual o tradare a valorilor europene, informeaza Reuters.

Macron se asteapta la un compromis in octombrie privind muncitorii detasati

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat miercuri ca a facut progrese cu liderii austriac, ceh si slovac pentru gasirea unei solutii la problema muncitorilor detasati in UE si ca se asteapta la un compromis in octombrie, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )