Libnet.ro
UNICEF

22:15

Macrona anuntat un referendum pentru a include combaterea schimbarilor climatice in Constitutie

Adevărul Adevărul,
Macrona anuntat un referendum pentru a include combaterea schimbarilor climatice in Constitutie

Presedintele francez Emmanuel Macron a propus luni organizarea unui referendum pentru introducerea in Constitutie a unui articol privind apararea mediului si combaterea schimbarilor climatice. continuă pe Adevărul

Franta: Macron anunta un referendum pentru a include lupta pentru clima in Constitutie

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat luni ca va fi organizat un referendum pentru a integra apararea climei si conservarea mediului in Constitutie, potrivit AFP. Macron a respins insa cererea de rescriere a preambulului la Constitutie pentru a pune mediul deasupra celorlalte valori fundamentale ale noastre.

Emmanuel Macron anunta un referendum pentru a introduce in Constitutie apararea mediului

Presedintele francez Emmanuel Macron a deschis luni calea organizarii unui referendum pentru a inscrie in Constitutie apararea mediului si combaterea schimbarii climatice, relateaza Digi24.

Klaus Iohannis, mesaj la cinci ani de la Acordul de la Paris: E imperativ sa ne asiguram ca efectele schimbarilor climatice nu se multiplica pana la a afecta dramatic viata si sanatatea

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este imperativ sa ne asiguram ca efectele schimbarilor climatice nu devin mai accentuate si nu se multiplica pana la a afecta dramatic viata si sanatatea noastra, intr-un mesaj transmis cu ocazia aniversarii a cinci ani de la incheierea Acordului de la Paris privind schimbarile climatice.

KLAUS IOHANNIS: Este imperativ sa ne asiguram ca efectele schimbarilor climatice nu se multiplica pana la a afecta dramatic viata si sanatatea

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este imperativ sa ne asiguram ca efectele schimbarilor climatice nu devin mai accentuate si nu se multiplica pana la a afecta dramatic viata si sanatatea noastra, intr-un un mesaj transmis cu ocazia aniversarii a cinci ani de la incheierea Acordului de la Paris privind schimbarile climatice.

Klaus Iohannis: Efectele schimbarilor climatice nu tin cont de granite statale, ne privesc direct si de aceea trebuie sa fim cu totii implicati pentru a le putea limita

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia implinirii a cinci ani de la incheierea Acordului de la Paris privind schimbarile climatice, tinta acordului fiind aceea de a limita.

Craciun fara zapada in mai multe zone din tara. Meteorologii au anuntat prognoza pentru intervalul 14 - 27 decembrie

Craciunul din 2020 va fi unul fara zapada pentru locuitorii mai multor regiuni din Romania, potrivit meterologilor, a caror prognoza pentru intervalul 14 -27 decembrie indica temperaturi peste media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )