Libnet.ro
UNICEF

18:15

Madalin Ionescu va fi din nou tatic?

ADPM ADPM,
Madalin Ionescu va fi din nou tatic?

Madalin Ionescu ar putea sa se pregateasca sa devina din nou tatic, intrucat sotia lui, Cristina Siscanu, lasa de inteles ca este insarcinata! Uite ce a scris pe o retea de socializare! . continuă pe ADPM

Zeci de persoane protesteaza din nou impotriva votului pentru Sova

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat din nou in centrul Capitalei, la Universitate, vineri seara, pentru a protesta fata de respingerea solicitarii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova.

Vila in care trebuia sa stea Traian Basescu scoasa din nou la vanzare. Cu cat a fost nevoita RA-APPS sa scada pretul

RA-APPS mai face o incercare de a vinde casa pe care o pregatise initial pentru Traian Basescu. De data aceasta mai scade 10% din pretul ei sperand ca vineva o va cumpara. La prima incercare, din februarie,.

Subiectele Zilei: Vineri, Ziua Z. Superimunitatea lui Sova scoate din nou romanii din toata tara in strada; Dezvaluirile SRI despre adeptii ISIS din Romania; Scenariul Diaconu-independent primeste o serioasa lovitura

Putin vs Gazprom. Dispute energetice la nivel inalt in Rusia: gigantul nu vrea sa realizeze conducta spre China din Estul Indepartat. In Allah imi pun increderea. Povestea cazurilor de actiune deliberata a pilotului care au marcat industria aviatica. Tragedia zborului.

Contrabanda cu tutun - din nou pe culmi istorice

Una din cinci tigarete aflate in piata este de contrabanda - aceasta este concluzia studiului Novel Research din luna ianuarie, care arata ca piata neagra a tutunului a crescut vertiginos, de la 15,4% in noiembrie 2014 la 19,2% in prima luna a acestui an.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )