Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Siscanu

Playtech Playtech,
Madalin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand. continuă pe Playtech

Ce a facut Madalin Ionescu la intoarcerea in tara a Cristinei Siscanu. Plecarea de la Survivor l-a infuriat enorm

Cristina Sicanu a fost eliminata din competitia Survivor Romania, de la Kanal D. Vedeta care a facut parte din echipa Faimosilor a revenit in tara din Republica Dominicana, iar la aeroport a avut parte de o primire cum se cuvine. Ce a facut Madalin Ionescu la intoarcerea in tara a Cristinei Siscanu Cristina Siscanu nu .

Cristina Siscanu, eliminata de la Survivor Romania, pe Kanal D. Reactia sotiei lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a fost eliminata de la Survivor Romania. Este prima concurenta care pleaca acasa. Cristina a fost cel mai putin votata dintre cei propusi spre eliminare. De-a lungul primelor emisiuni, Cristina a fost implicata in mai multe neintelegeri si discutii in contradictoriu cu colegii ei din echipa Faimosilor. Se pare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )