Libnet.ro
UNICEF

21:00

Madalin Voicu a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Hotnews Hotnews,
 Madalin Voicu a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Fostul deputat Madalin Voicu a fost numit de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. Madalin Voicu este urmarit penal in dosarul Frauda la Partida Romilor alaturi de fostul deputat Nicolae Paun, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Mircea Dusa, fost ministru al Apararii, a fost numit secretar de stat in MApN

Primul-ministru Sorin Grindeanu a semnat, vineri, decizia prin care Mircea Dusa a fost numit secretar de stat in Ministerul Apararii, Dusa fiind noul sef al Departamentului pentru politica de aparare si planificare, scrie News. ro.

inca un galatean in Guvernul Grindeanu. Cristian Dima a fost numit secretar de stat la Mediul de Afaceri

Politicianul nu este la prima prezenta intr-o functie dintr-un minister. in mai 2015, Cristian Dima a fost numit consilier personal al ministrului Mediului de la vremea aceea, Gratiela Gavrilescu.

Fostul ministru Mircea Dusa a fost numit secretar de stat la MApN, iar Madalin Voicu a devenit secretar de stat la Ministerul Culturii, prin decizii ale premierului Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile pentru numirea a doi secretari de stat.

Gabriel Liviu Ispas a fost reinstalat ca secretar de stat in Ministerul Educatiei la cinci luni de la demisie

Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire a trei secretari de stat, printre ei aflandu-se si Gabriel Liviu Ispas, care a demisionat pe 1 septembrie 2016 din postul de secretar de stat la Minsterul Educatiei pentru ca acum sa se reintoarca pe postul pe care l-a detinut pana acum cinci luni.

Cine este Iulian-Robert Tudorache, nou secretar de stat in Ministerul Energiei: Consilier, in 2015, al fostului ministru Andrei Gerea, ocazie cu care a primit functii in cinci companii energetice de stat

Iulian Robert Tudorache a fost numit secretar de stat in Ministerul Energiei, in locul lui Cristian Busu, care a fost eliberat din functie, conform unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate miercuri in Monitorul Oficial. Tudorache este seful ALDE Pitesti, apropiat de Andrei Gerea, fost ministru al energiei si actual deputat ALDE de Arges. Tudorache a candidat fara succes la Senat, pe listele ALDE Arges, insa a ajuns consilier local, dupa alegerile din vara. A fost consilier al fostului ministru Andrei Gerea, pozitie din care a fost recompensat cu o multime de sinecuri in companii energetice de stat, castigand din toate acestea peste 155. 000 lei in 2015.

Grindeanu l-a numit pe Madalin Voicu secretar de stat in Ministerul Culturii. Voicu este urmarit penal in dosarul Frauda la Partida Romilor

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Madalin Voicu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, informeaza news. ro. De precizat este ca Voicu, fost deputat,.

Madalin Voicu si Mircea Dusa, numiti secretari de stat de catre premierul Grindeanu

Fostul deputat Madalin Voicu a fost numit de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. De asemenea, fostul ministru al Apararii din cabinetul Ponta, Mircea Dusa, a fost numit secretar de stat in MApN. Madalin Voicu este urmarit penal in dosarul Frauda la Partida Romilor alaturi de fostul deputat Nicolae Paun.

Gabriel Liviu Ispas, citat intr-un dosar DNA, a fost numit in functia de secretar de stat la Educatie dupa ce, in urma cu cinci luni, demisionase

Gabriel Liviu Ispas a fost reinstalat in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei, la cinci luni dupa ce a demisionat. Decizia de numire a fost semnata de prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Monseniorul Fernando Ocariz a fost numit, de Papa Francisc, prelatul organizatiei Opus Dei

Papa Francisc l-a numit, oficial, pe Fernando Ocariz, prelat al organizatiei catolice Opus Dei, acesta devenind astfel cel de-al patrulea lider al controversatei organizatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )