Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalina Ghenea l-a cucerit pe Lewis Hamilton!

ADPM ADPM,
Madalina Ghenea l-a cucerit pe Lewis Hamilton!

Dupa relatia intens mediatizata cu Gerard Butler, Madalina Ghenea face o noua cucerire in randul barbatilor celebri. Noul iubit al actritei romance este pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, cei doi afisandu-se impreuna in urma cu cateva zile la amfAR Gala de la Cannes. continuă pe ADPM

Madalina Ghenea si pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, surprinsi impreuna la gala caritabila amfAR de la Cannes

Top modelul roman Madalina Ghenea a fost insotita de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, fostul iubit al cantaretei Nicole Scherzinger, la gala anuala organizata la Festivalul de Film de Cannes de amfAR o fundatie americana care militeaza impotriva SIDA. Presa britanica speculeaza ca intre cei doi ar putea exista o relatie, scrie Mediafax.

Cannes 2015: Madalina Ghenea, in ie si rochie sirena cu perle si pene!

Madalina Ghenea a avut doua aparitii surprinzatoare la Festivalul de Film de la Cannes. Actrita de origine romana a purtat, mai intai, o rochie de tip sirena, cu aplicatii de cristale, perle si pene, pentru ca in alta zi sa ajunga pe covorul rosu purtand pantaloni negri trei sferturi si o ie traditionala romaneasca.

MP Monaco: Lewis Hamilton va pleca din pole-position (primul din cariera in Principat)

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid sambata pe circuitul stradal de la Monaco, britanicul urmand sa plece din pole-position in Grand Prix-ul de Formula 1 care va avea loc duminica, de la ora 15:00. Hamilton a fost urmat de coechipierul Nico Rosberg si de Sebastian Vettel ).

VIDEO Corespondenta de la Cannes: Sorrentino si Paul Dano o lauda pentru HotNews.ro pe Madalina Ghenea, Porumboiu a dezgropat Comoara, iar Cretulescu e premiat pentru Ramona

Azi va oferim: scurtmetrajul Ramona distins cu Premiul Canal +, premiera mondiala a filmului lui Corneliu Porumboiu intampinata cu aplauze prelungite si declaratii despre Madalina Ghenea obtinute special pentru HotNews. ro de la Paolo Sorrentino si Paul Dano. Adica felul 1, felul 2 si felul 3. Serviti si o salatica?.

Lewis Hamilton si-a prelungit contractul cu Mercedes

Campionul mondial Lewis Hamilton a semnat, joi, prelungirea contractului cu echipa germana Mercedes pentru inca trei sezoane.

Madalina Ghenea a facut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film in care apare

Madalina Ghenea a facut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film in care apare, La Giovinezza, de Paolo Sorrentino. Romanca a pasit pe covorul rosu alaturi de trei monstri sacri ai.

Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu de la Cannes, intr-o rochie spectaculoasa creata de romanca Cristina Savulescu

Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu de la Cannes, intr-o rochie spectaculoasa creata de romanca Cristina Savulescu. Bruneta a reusit sa intoarca toate privirile celor din jur, scrie Libertatea. intr.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )