Libnet.ro
UNICEF

18:46

Madalina Ghenea, in mijlocul unei controverse amoroase. Iubitul brunetei urmeaza sa fie tata, fosta lui iubita este insarcinata (VIDEO)

B1 B1,
Madalina Ghenea, in mijlocul unei controverse amoroase. Iubitul brunetei urmeaza sa fie tata, fosta lui iubita este insarcinata (VIDEO)

Veste soc pentru Madalina Ghenea. Fotomodelul roman a anuntat ca se afla intr-o relatie cu noua stea a fotbalului italian, Nicolo Zaniolo. Dupa insa doar o zi, starul de la AS Roma a aflat ca va fi tata. continuă pe B1

Madalina Ghenea sare in apararea avocatului Robert Rosu, condamnat in dosarul Ferma Baneasa: Poate constitui un precedent periculos

Actrita Madalina Ghenea sare in apararea avocatului Robert Rosu, condamnat in dosarul Ferma Baneasa. Ea spune ca este posibil ca fata de el sa se fi produs un abuz,care poate constitui un precedent periculos, care sa ne afecteze drepturile tuturor.

Lovitura dura pentru Madalina Ghenea. Noul ei iubit, fotbalistul Zaniolo, a primit o veste uriasa

Lovitura dura pentru actrita romanca Madalina Ghenea, cu o zi inainte de Anul Nou. Noul ei iubit, fotbalistul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, a primit o veste uriasa de la fosta lui iubita, Sara Scaperrotta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )