Libnet.ro
UNICEF

06:15

Madonna a purtat la premiile Grammy un corset creat de un designer roman (VIDEO)

B1 B1,
Madonna a purtat la premiile Grammy un corset creat de un designer roman (VIDEO)

Madonna a purtat, duminica seara, la cea de-a 56-a editie a galei premiilor Grammy, un corset alb creat de un deisgner roman. La gala premiilor Grammy, Madonna a aparut pe scena intr-un costum alb barbatesc,. continuă pe B1

Premiile Grammy 2014: Vezi lista completa a castigatorilor

Cele mai inalte distinctii din industria muzicala, premiile Grammy, au fost acordate duminica seara, in Los Angeles, la Academia Nationala a Artelor si Stiintelor de inregistrari. Pe scena premiilor Grammy.

Cum s-au imbracat starurile pe covorul rosu la Premiile Grammy!

De la spectaculoasa rochie afisata de Beyonce sau cea de printesa purtata de Katy Perry si pana la costumul de inspiratie masculina in care Madonna a pasit pe covorul rosu sau rochia extrem de feminina cu care Pink a luat prin surprindere audienta, iata ce tinute au ales vedetele sa afiseze cu ocazia Premiilor Grammy de anul acesta.

Premiile Grammy 2014: o ceremonie de unde nu au lipsit nici momentele spectaculoase, dar nici cele jenante

Cea de-a 56-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy nu a dus lipsa de momente inedite: de la casatoriile a mai multor cupluri gay si show-ul provocator al sotilor Beyonce si Jay Z, pana la palaria rapperului Pharrell, care a devenit vedeta internetului.

Premiile Grammy 2014: cele mai bune si cele mai proaste momente

Cea de-a 56-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy nu a dus lipsa de momente inedite: de la casatoriile a mai multor cupluri gay si show-ul provocator al sotilor Beyonce si Jay Z, pana la palaria rapperului Pharrell, care a devenit vedeta internetului.

Beyonce, criticata de parinti pentru reprezentatia de la Premiile Grammy: A fost nepotrivita pentru copii (VIDEO)

Reprezentatia lui Beyonce de pe scena Premiilor Grammy, decernate duminica, a fost criticata de mai multi parinti din cauza vestimentatiei sumare dar si a dansului lasciv pe care artista l-a adoptat in timpul.

Yoko Ono si Paul McCartney au ingropat securea razboiului la Premiile Grammy!

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2014 a fost una plina de surprize. Una dintre cele mai mari si poate chiar cele mai placute surprize ale serii a reprezentat-o faptul ca Yoko Ono si Sir Paul McCartney s-au comportat precum doi vechi prieteni, contrar faptului ca multi ani s-a vorbit despre un adevarat razboi intre ei.

Premiile Grammy: Daft Punk, marele castigator cu cinci trofee

Duoul francez Daft Punk a fost marele castigator al celei de-a 56-a editii a galei premiilor Grammy, dupa ce a obtinut cinci trofee, inclusiv pentru cel mai bun album al anului si pentru cea mai buna inregistrare a anului, informeaza bbc. co. uk, citat.

Premiile Grammy: Daft Punk, cel mai bun album si cea mai buna melodie a anului

Duo-ul francez Daft Punk a castigat cel mai prestigioase trofee in a 56-a gala a premiilor Grammy Awards, impunandu-se in special la categoriile cea mai buna inregistrare a anului si cel mai bun album al anului, cu Random Access Memories, scrie AFP.

Cum se vor imbraca starurile la Premiile Grammy

In asteptarea galei de decernare a Premiilor Grammy 2014, eveniment ce va avea loc duminica seara, ADPM va invita sa admirati cateva dintre rochiile pe care vedete precum Pink, Taylor Swift sau Rihanna le-ar putea purta pe covorul rosu!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )