Libnet.ro
UNICEF

00:07

MADR: Fonduri de 16,7 milioane de euro pentru combaterea PPA si refacerea potentialului agricol, incepand de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MADR: Fonduri de 16,7 milioane de euro pentru combaterea PPA si refacerea potentialului agricol, incepand de luni

Peste 16,7 milioane de euro vor fi disponibili, incepand de luni, pentru investitii necesare prevenirii si combaterii pestei porcine africane si refacerii potentialului de productie agricola afectat de dezastre naturale si de evenimente catastrofale, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. continuă pe Ziarul Bursa

Fonduri europene 2020: Fermierii au la dispozitie 27 milioane Euro in 3 linii de finantare deschise luni

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a lansat luni, 11 mai, trei sesiuni de primire a cererilor de finantare in valoare de 30 milioane Euro, din care 27 milioane Euro pentru beneficiari privati: submasura 5. 1 beneficiari publici si privati, submasura 5. 2 si submasura 17. 1 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 2020 PNDR 2020).

Guvernul Germaniei va aloca 750 milioane de euro pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19

Guvernul german a acceptat sa aloce 750 milioane de euro pentru un program de dezvoltare si de distribuire a unui vaccin impotriva noului coronavirus, a declarat luni ministrul german al cercetarii, Anja Karliczek, potrivit agentiei DPA, citate de Agerpres.

Contract semnat pentru autostrada Sibiu - Pitesti: 356 milioane de euro pentru 30 de kilometri de la Pitesti la Curtea de Arges

Dupa trei ani de licitatii, Compania de Autostrazi a semnat luni contractul pentru proiectarea si executia Sectiunii 5 a autostrazii A1 Sibiu - Pitesti. Contractul pentru cei 30,35 km de autostrada de la Pitesti la Curtea de Arges a fost semnat cu firma italiana Astaldi pe circa 356 de milioane de euro si are un termen de 12 luni proiectare si 48 de luni executie.

Fermierii romani, acces facil la fonduri europene: 15 milioane de euro disponibile

Nu mai putin de 15 milioane de euro din fonduri europene sunt disponibile pentru fermierii romani. Cu documentatia potrivita, acestia isi pot asigura culturile in fata unui numar mare.

Lege privind unele masuri pentru combaterea COVID-19- singurul proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Guvernul va avea luni, incepand cu ora 11. 00, o sedinta, pe ordinea de zi fiind un singur act normativ: Proiect de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ANALIZA A FORUMULUI ECONOMIC MONDIAL, IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19: A patra revolutie industriala, necesara pentru combaterea amenintarilor globale

China, Coreea de Sud si Taiwan - tari care folosesc inteligenta artificiala si alte tehnologii emergente pentru gestionarea eficienta a crizei actuale * in tarile in care tehnologia celei de-a patra revolutii industriale nu este inca disponibila, e necesar un leadership solid Instrumentele viitorului, bazate pe tehnologii avansate, sunt tot mai mult in atentie in aceasta perioada. Potrivit unei analize realizate de Forumul Economic Mondial WEF), trebuie sa adoptam la scara larga aceste instrumente ca sa ne asiguram securitatea viitorului nostru, iar acolo unde acest lucru nu este posibil deocamdata, trebuie stabilit un leadership bun, solid, care acum este mai necesar ca oricand.

Ce spune Compania de Autostrazi despre penalitatile de 50 mil. euro pentru rezilierea de pe autostrada Lugoj - Deva

Rezilierea contractului pentru Lotul 2 din autostrada A1 Lugoj - Deva, reziliere gasita a fi abuziva de catre Curtea de Arbitraj de la Paris si pentru care CNAIR este obligata acum sa plateasca peste 50 de milioane de euro, nu are caracter definitiv, putand a fi atacata cu actiune in anulare, spune Compania de Autostrazi.

Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ministerul Educatiei ofera, dupa multe promisiuni si discutii, prima veste buna pentru elevii care nu aveau acces la predarea online. Guvernul a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020.

Suporterii lui Dinamo au strans 50.000 de euro pentru plata salariilor jucatorilor

Suporterii echipei Dinamo au strans 50. 000 de euro, prin programul DDB, suma cu care intentioneaza s.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )