Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Antena3 Antena3,
MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera. continuă pe Antena3

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia si Croatia. Risc ridicat de incendii de vegetatie in Grecia. Cod rosu de canicula in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, pentru data de 12 august, exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ridicate si a vantului puternic. in Croata, MAE informeaza cetatenii romani ca a fost emis un Cod cod rosu si portocaliu de canicula.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia joi, avertizandu-i ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ri.

MAE, o noua atentionare de calatorie pentru romani: inca un stat european sub cod rosu de canicula

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia si i-a avertizat ca, incepand de luni, a fost emis un cod rosu pentru temperaturi ridicate pentru regiunile.

Atentionare de calatorie a MAE: Incendiu de vegetatie in insula spaniola Gran Canaria; romanii sunt sfatuiti sa evite zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis o atentionare de calatorie pentru insula spaniola Gran Canaria, unde peste o mie de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu de vegetatie. Cetatenii romani sunt sfatuiti sa evite zonele afectate.

Atentionare de calatorie in Bulgaria. Romanii trebuie sa aiba mare grija la vama

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera.

MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Grecia pe data de 12 august ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pe fondul.

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )