Libnet.ro
UNICEF

19:00

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

B1 B1,
MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de. continuă pe B1

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romaniii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat situatia arealelor unde exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 12 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant, astfel: Attica, Insula Evia, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos si Insula Chios.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia joi, avertizandu-i ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ri.

ANUNT EXTREM DE iNGRIJORATOR pentru toti romanii care au CENTRALA TERMICA! Va trebui sa DATI BANI iN PLUS!

Vesti extrem de proaste pentru romanii care au centrale termice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) De parca nu era destul ca.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia si Croatia. Risc ridicat de incendii de vegetatie in Grecia. Cod rosu de canicula in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, pentru data de 12 august, exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ridicate si a vantului puternic. in Croata, MAE informeaza cetatenii romani ca a fost emis un Cod cod rosu si portocaliu de canicula.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: zonele afectate de ploi torentiale, furtuni si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca in 15 - 16 august sunt prognozate ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina in Macedonia, Tracia si Thessalia.

George Simion ii cere demisia unui secretar de stat din Ministerul pentru romanii de pretutindeni, chiar in prezenta acestuia: `Domnule Alexeev, n-ar mai trebui sa fiti in acest scaun` (VIDEO)

George Simion, liderul miscarii politice Romania Mare in Europa, i-a cerut demisia lui Victor Alexeev din functia de secretar de stat in Ministerul pentru romanii de pretitutindeni, chiar in prezenta acestuia,.

Sanctiuni aspre pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta un proiect de act normativ

Se pregatesc sanctiuni pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta astazi un proiect de act normativ in acest sens. Mai exact, soferii care vorbesc la telefon, folosesc.

MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Grecia pe data de 12 august ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pe fondul.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera.

Mitropolitul Andreicut, la Manastirea Nicula: Maica Domnului plange pentru romanii care au emigrat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, crede ca Maica Domnului este intristata si plange pentru cei peste 5 milioane de romani care au plecat din tara in cautarea unui loc de munca. Din aceasta cauza multe familii se dezbina si multi copii raman acasa cu bunicii si rudele si sufera dupa parintii plecati.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )