Libnet.ro
UNICEF

08:15

MAE avertizeaza ca circulatia este intrerupta in Bulgaria din cauza ploilor abundente

B1 B1,
MAE avertizeaza ca circulatia este intrerupta in Bulgaria din cauza ploilor abundente

Circulatia pe drumul II-99 intre localitatile Cernomorets si Primorsko a fost intrerupta din cauza ploilor abundente cazute in ultimele ore, avertizeaza MAE. Nu exista insa persoane izolate de inundatii. continuă pe B1

Circulatia pe A2, deviata temporar, din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti-Constanta A2) este oprit temporar marti dupa-amiaza, in dreptul kilometrului 79, din cauza fumului degajat de un incendiu de vegetatie. Politistii de la Rutiera au.

VIDEO. Presedintele CCR: Legislativul este caracterizat de ineficienta din cauza ritmului de adoptare a legilor

Constantin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale trage un semnal de alarma cu privire la modul in care functioneaza Parlamentul. in viziunea lui Augustin Zegrean, legislativul este caracterizat de ineficienta, in comparatie cu cel din alte state, din cauza ritmului de adoptare a legilor.

Avertizare de calatorie in Bulgaria: Circulatia intrerupta pe drumul II-99, din cauza ploilor abundente

Circulatia pe drumul II-99, intre localitatile Cernomorets si Primorsko, Bulgaria, este intrerupta, din cauza ploilor abundente din ultimele ore, avertizeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Zegrean: Legislativul este caracterizat de ineficienta din cauza ritmului de adoptare a legilor (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale trage un semnal de alarma cu privire la modul in care functioneaza Parlamentul. in viziunea lui Augustin Zegrean, legislativul este caracterizat de ineficienta, in.

Trafic ingreunat pe DN7, in Valcea, din cauza aluviunilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera pe DN7 se desfasoara ingreunat intre kilometrii 180 si 181, in zona localitatii valcene Bujoreni iesirea din municipiul Ramnicu Valcea spre Sibiu), dupa ce pe carosabil au ajuns aluviuni de pe versanti, ca urmare a unei ploi torentiale.

Ministrul sarb de Finante demisioneaza din cauza reformelor prea lente

Ministrul sarb de Finante Lazar Krstic si-a anuntat demisia, nemultumit de ritmul lent al reformelor guvernului condus de premierul Aleksandar Vucic, care nu este de acord cu reducerea pensiilor si salariilor bugetarilor, relateaza AFP.

Spaniolii au redeschis sase plaje din apropiere de Barcelona, inchise cu o zi inainte din cauza rechinilor

Spaniolii din nord-estul tarii au redeschis, miercuri, sase plaje aflate in apropiere de Barcelona, dupa ce cu o zi inainte au fost inchise din cauza rechinilor. Purtatorul de cuvant al Crucii Rosii din Spania .

Mirel Radoi spune ca s-a retras de la nationala din cauza unor oameni din cadrul FRF

Mijlocasul Mirel Radoi a declarat, miercuri, ca retragerea sa de la nationala Romaniei, din 2010, a fost cauzata de unii oameni din cadrulFRF, care primeau prime si diurne mai mari decat jucatorii. Nu.

Cum a ramas o tanara oarba din cauza lentilelor de contact

O studenta de 23 de ani din Taiwan, care a purtat timp de sase luni lentile de contact, fara sa le scoata si sa le curete, si-a pierdut vederea, relateaza Agerpres.

Samsung a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza angajarii unor minori

Samsung Electronics a suspendat colaborarea cu un furnizor din China din cauza dovezilor privind angajarea ilegala a unor copii cu varste sub 16 ani. Autoritatile din China investigheaza situatia, urmand ca.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )