Libnet.ro
UNICEF

20:15

Zegrean: Legislativul este caracterizat de ineficienta din cauza ritmului de adoptare a legilor (VIDEO)

B1 B1,
Zegrean: Legislativul este caracterizat de ineficienta din cauza ritmului de adoptare a legilor (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale trage un semnal de alarma cu privire la modul in care functioneaza Parlamentul. in viziunea lui Augustin Zegrean, legislativul este caracterizat de ineficienta, in. continuă pe B1

VIDEO. Presedintele CCR: Legislativul este caracterizat de ineficienta din cauza ritmului de adoptare a legilor

Constantin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale trage un semnal de alarma cu privire la modul in care functioneaza Parlamentul. in viziunea lui Augustin Zegrean, legislativul este caracterizat de ineficienta, in comparatie cu cel din alte state, din cauza ritmului de adoptare a legilor.

VIDEO Biserica manastirii Ratesti este in pericol sa se prabuseasca din cauza alunecarilor de teren

Biserica manastirii Ratesti, din judetul Buzau, e gata sa se prabuseasca din cauza alunecarilor de teren. Ploile recente au fisurat peretii lacasului de cult. Toate cladirile din complexul manastiresc sunt in aceasta situatie. Cele 40 de maicute care slujeau la manastire au fost evacuate.

Ministrul sarb de Finante demisioneaza din cauza reformelor prea lente

Ministrul sarb de Finante Lazar Krstic si-a anuntat demisia, nemultumit de ritmul lent al reformelor guvernului condus de premierul Aleksandar Vucic, care nu este de acord cu reducerea pensiilor si salariilor bugetarilor, relateaza AFP.

Romania risca infringement din cauza spatiului aerian comun cu Bulgaria

Comisia Europeana CE) a cerut oficial Romaniei si altor 17 tari sa imbunata and teasca blocurile func and tionale de spa and tiu aerian FAB) din care fac parte, precizand ca FAB reprezinta un spa and tiu aerian comun care and tine cont de fluxurile de trafic aerian, nu de grani and tele existente intre state, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Transportatorii rutieri spun ca vor creste tarifele cu 15% din cauza pierderilor provocate de acciza nerecuperabila

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) sustine ca se preconizeaza cresterea cu cel putin 15% a tarifelor practicate de catre operatorii de transport ca urmare a adoptarii Hotararii de Guvern prin care s-au stabilit conditiile de restituire catre operatorii de transport rutier licentiati a accizei suplimentare pentru achizitia de motorina.

Harley Davidson recheama in service 66.421 motociclete, din cauza unor probleme la frane

Americanii de la Harley Davidson au anuntat ca recheama in service 66. 421 de motociclete Touring si CVO Touring, deoarece rotile din fata ale acestora se pot bloca brusc, potrivit cotidianului New York Times.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )