Libnet.ro
UNICEF

08:30

MAE, catre romanii din Munchen: Nu parasiti locurile in care va aflati, evitati orice deplasari!

Adevărul Adevărul,
MAE, catre romanii din Munchen: Nu parasiti locurile in care va aflati, evitati orice deplasari!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani aflati in Munchen sa nu paraseasca locurile in care se afla si sa evite orice deplasari care nu sunt strict necesare, in special in locurile aglomerate. continuă pe Adevărul

Politia din Munchen, mesaj pe Twitter: Aveti grija de voi si evitati locurile publice

Politia afirma ca nu stie unde sunt atacatorii. Aveti grija de voi si evitati locurile publice, indeamna Politia din Munchen in acest mesaj postat pe Twitter. Soferii de taxi au fost indemnati sa nu ia pasageri din zona.

Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen, indoliata atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astazi

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile armate din Munchen. Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen,.

Barack Obama, despre atacurile din Munchen: Germania este unul dintre aliatii nostri cei mai apropiati asa ca le vom oferi tot suportul de care vor avea nevoie in a face fata acestor circumstante (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avut o prima reactie legat de atacurile teroriste din Munchen, asigurand Germania de tot sprijin de care are nevoie pentru a face fata acestei.

Imagini cu momentul cand unul dintre teroristii din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

Imagini cu momentul cand atacatorul din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

Dialog incredibil in timpul atacurile din Munchen: Unul dintre atacatorii a strigat Sunt german (VIDEO)

Unul dintre atacatorii din Munchen a fost filmat in timp ce se afla pe acoperis si a avut un dialog cu una din victimele sale. - Are o arma, tocmai a incarcat-o! - Sunt german! - Esti un .

Facebook activeaza functia Safety Check dupa atentatul din Munchen

Facebook a activat functia Safety Check pentru locuitorii din Munchen, dupa atentatul comis in centrul comercial al orasului, potrivit Mediafax. Facebook activeaza modulul Safety.

Atentatul din Munchen: Presa germana anunta ca unul dintre atacatori s-a sinucis (VIDEO)

Mai multi martori ai atentatului terorist din Munchen au declarat ca cel putin 3 atacatori au deschis focul asupra multimii, potrivit bbc. com. Potrivit presei germane, politia nu a reusit sa prinda.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Focuri de arma intr-un mall din Munchen. Primul bilant: Trei morti. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii

Impuscaturile au avut loc in aceasta dupa-amiaza, in mall-ul Olympia, din Munchen. imprejurarile sunt neclare, dar oamenii legii vorbesc despre un singur atacator, nu se stie inca daca este barbat sau femeie. Zona este inchisa, iar un elicopter survoleaza spatiul, scrie Suddeustche Zeitung, .

AVERTISMENT MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Circulatia trenurilor este intrerupta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca Uniunea Panelena a Personalului de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )