Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Focuri de arma intr-un mall din Munchen. Primul bilant: Trei morti. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Focuri de arma intr-un mall din Munchen. Primul bilant: Trei morti. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii

Impuscaturile au avut loc in aceasta dupa-amiaza, in mall-ul Olympia, din Munchen. imprejurarile sunt neclare, dar oamenii legii vorbesc despre un singur atacator, nu se stie inca daca este barbat sau femeie. Zona este inchisa, iar un elicopter survoleaza spatiul, scrie Suddeustche Zeitung, . continuă pe România Liberă

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Suspiciune de ATENTAT TERORIST la Munchen. Surse concordante anunta sase morti la mall. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii si ii sfatuieste pe oameni sa stea in case. Trenurile, metrourile si tramvaiele, oprite

Mai multe atacuri sunt in desfasurare la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Bilantul mortilor variaza intre trei si sase.

UPDATE VIDEO Mai multi morti si raniti in urma unui schimb de focuri de arma intr-un centru comercial din Munchen

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Potrivit unei surse din cadrul politiei, mai multe persoane au fost ucise, iar altele, ranite. Bilantul este provizoriu.

impuscaturi intr-un mall din Munchen: cel putin sapte morti. Politia suspecteaza un atac terorist. Un atacator s-ar fi sinucis VIDEO FOTO

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin sapte persoane au fost ucise si mai multe ranite potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

Atac armat intr-un mall din Munchen: cel putin noua morti si 10 de raniti. Un atacator s-a sinucis FOTO VIDEO

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin noua persoane au fost ucise si mai multe ranite potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

Atac armat intr-un mall din Munchen: cel putin 10 morti si 21 de raniti. Atacatorul s-a sinucis FOTO VIDEO

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin 10 persoane au fost ucise si mai multe ranite potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

LIVE impuscaturi intr-un mall din Munchen: cel putin sapte morti si 20 de raniti. Un atacator s-a sinucis

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte 20 de persoane au fost ranite, potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

LIVE impuscaturi intr-un mall din Munchen: cel putin noua morti si 20 de raniti. Un atacator s-a sinucis

Focuri de arma au fost auzite vineri intr-un centru comercial din Munchen, in sudul Germaniei, unde are loc o ampla operatiune a politiei. Cel putin noua persoane au fost ucise si alte 20 de persoane au fost ranite, potrivit unui purtator de cuvant al politiei citat de AFP. Bilantul este provizoriu.

VIDEO+FOTO. Caini, serpi boa si alte animale folosite in razboaie

Milioane de animale au luptat de-a lungul timpului alaturi de armata. Din vremea lui Alexandru cel Mare, cand se foloseau elefanti pentru a-i intimida si zdrobi pe dusmani, pana in zilele noastre, cand s-au dresat delfini pentru a detecta dusmanii, animalele au fost utilizate ca arma, ca vehicul, ca echipa de salvare sau pentru a comunica, relateaza cotidianul spaniol El Mundo, preluat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )