Libnet.ro
UNICEF

05:45

MAE: Germania relaxeaza restrictiile de calatorie pentru romani. Perioada de carantina scade

B1 B1,
MAE: Germania relaxeaza restrictiile de calatorie pentru romani. Perioada de carantina scade

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu data de 8 noiembrie, restrictiile impuse cetatenilor romani care calatoresc in Germania se relaxeaza. Astfel, perioada de carantina obligatorie. continuă pe B1

Raed Arafat a facut anuntul momentului. Cand se relaxeaza restrictiile in Romania

Romania din data de 9 noiembrie va intra in 30 de zile de carantina, in urma deciziilor luate de CNSU. Noile masuri, pe cat de dure, pe atat sunt generatoare de nemultumiri. Economia, si asa la pamant, mai primeste inca o lovitura prin noile restrictii impuse. Secretarul de Stat, Raed Arafat a incercat sa explice .

Vesti bune pentru romani! Ce se va intampla cu salariul minim in 2021

Desi oarecum neasteptat, anul 2021 ar putea sa aduca si o veste foarte buna pentru romani. in plina pandemie de coronavirus, veniturile multor romani ar putea sa creasca. Conform Antena 3, salariul minim pe econimie ar putea creste cu 100-150 de lei brut. Cresterea ar putea intra in vigoare inca din primul trimestru al anului .

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe.

Germania mentine restrictiile pana ce 70 la suta din populatie va avea imunitate, sustine Merkel

Germania va mentine restrictiile sanitare pana ce 70 la suta din populatia ei va avea imunitate, sus.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )