Libnet.ro
UNICEF

17:30

MAGAZIN De ce sunt neprofitabile filmele americane? Cele mai mari evadari din istorie. 21 de sosele pe care trebuie sa ajungi. Cum ne afecteaza accidentele creierul. Daca o pisica ar putea vorbi. TED Talks

Hotnews Hotnews,
 MAGAZIN De ce sunt neprofitabile filmele americane? Cele mai mari evadari din istorie. 21 de sosele pe care trebuie sa ajungi. Cum ne afecteaza accidentele creierul. Daca o pisica ar putea vorbi. TED Talks

Star Wars: Intoarcerea lui Jedi, Forrest Gump, sau Harry Potter si Ordinul Phoenix. Ce au aceste trei filme in comun? Fiecare a fost un blockbuster, avand printre cele mai mari incasari. Toate au fost insa neprofitabile pentru studiourile din Hollywood. La doi ani de la lansarea din 1997 a peliculei Intoarcerea lui Jedi , David Prowse, actorul care l-a jucat pe Darth Vader, declara pentru Equity Magazine ca primea scrisori din partea studioului prin care era informat ca din cauza ne-profitabilitatii filmului, nu i se va trimite niciun cec. De ce sunt neprofitabile filmele americane? Poate si pentru ca, vorba cuiva, cele mai creative minti de la Hollywood sunt cele ale contabililor. continuă pe Hotnews

MAGAZIN De ce sunt neprofitabile filmele americane? Cele mai mari evadari din istorie. 21 de sosele pe care trebuie sa ajungi. Cum ne afecteaza accidentele creierul. Daca o pisica ar putea vorbi. TED Talks

Star Wars: Intoarcerea lui Jedi, Forrest Gump, sau Harry Potter si Ordinul Phoenix. Ce au aceste trei filme in comun? Fiecare a fost un blockbuster, avand printre cele mai mari incasari. Toate au fost insa neprofitabile pentru studiourile din Hollywood. La doi ani de la lansarea din 1997 a peliculei Intoarcerea lui Jedi , David Prowse, actorul care l-a jucat pe Darth Vader, declara pentru Equity Magazine ca primea scrisori din partea studioului prin care era informat ca din cauza ne-profitabilitatii filmului, nu i se va trimite niciun cec. De ce sunt neprofitabile filmele americane? Poate si pentru ca, vorba cuiva, cele mai creative minti de la Hollywood sunt cele ale contabililor.

Cele mai mari publicatii germane au decis sa isi mentina prezenta pe agregatorul de stiri Google News

Desi sunt nemultumite si vor ca Google sa plateasca pentru a le integra articolele in Google News, cele mai mari publicatii online germane au decis sa permita Google si pe mai departe sa le includa articolele in News. Google spune ca include in agregatorul News doar publicatiile care si-au dat consimtamantul, noteaza AP care relateaza pe subiect.

TOP Profesorii universitari de la stat cu cele mai mari venituri in 2012

Matis Dumitru, profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, este in top cu cele mai mari venituri, ce depasesc 100. 000 de euro, obtinute in anul fiscal 2012, potrivit unui clasament realizat de economica. net pe baza declaratiilor de avere.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW a lansat masina electrica i3 care va fi prezenta din noiembrie in cele mai mari piete europene

BMW a lansat prin evenimente simultane in Londra, New York si Beijing modelul electric i3, masina cu care germanii spera sa revolutioneze industria auto. In cele mai mari piete europene masina va fi livrata in noiembrie, cu preturi de la 34. 950 euro, iar autonomia va fi de 160 km cu motorul electric si de peste 260 km cu motor-generator pe benzina. Intra in articol pentru a vedea cateva clipuri despre lansare si despre functionarea lui i3.

Forbes: Angelina Jolie, actrita cu cele mai mari venituri de la Hollywood

Angelina Jolie, cunoscuta actrita de origine americana, a avut, in ultimul an, incasari care i-au adus titlul de regina in topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la Hollywood, cu venituri de peste 24 de milioane de euro.

Chirii mai mari pentru locuintele de la poalele Tampei

Portalul imobiliare. ro a facut o analiza cu privire la modul in care a evoluat piata chiriilor in ultimul an. Cele mai cerut locuinte sunt garsonierele si apartamentele cu doua camere.

Cele mai sanatoase obiceiuri culinare de pe mapamond.

Popoarele din Asia sunt renumite pentru obiceiurile culinare sanatoare, precum pregatirea alimentelor fara ulei, consumul de peste si legume sau folosirea de condimente diverse la gatit. Locuitorii din zona Marii Mediterane sunt cunoscuti pentru gastronomia bogata in fructe de mare si ulei de masline extravirgin, care aduc multe beneficii pentru sanatate. Japonia farfurii mici si betisoare In Japonia, rata obezitatii este printre cele mai mici din lume, numai 4% din populatia tarii se .

Baba sufera la frumusete. Cele mai ciudate tratamente cosmetice din lume

Masajul cu serpi pe spate, tratamentul capilar cu sperma de taur sau terapia cu fan sunt cateva dintre cele mai ciudate tratamente de intretinere si infrumusetare pe care centrele SPA le ofera clientilor sai.

Italia verifica situatia financiara a celor mai mari banci

Banca centrala a Italiei verifica situatia financiara a celor mai mari banci din tara, pe fondul unor temeri manifestate de autoritati, investitori si unii bancheri privind situatia unor institutii de credit din Italia si cresterea creditelor neperformante, arata publicatia Wall Street Journal WSJ).

Deponentii Bank of Cyprus vor pierde circa 50% din depunerile mai mari de 100.000 euro

Deponentii bancii cipriote Bank of Cyprus vor pierde 47,5% din depunerile mai mari de 100. 000 de euro, urmand ca in schimbul banilor retinuti pentru recapitalizarea institutiei de credit sa primesca actiuni la banca si obligatiuni convertibile in actiuni, conform unui oficial de rang inalt al bancii, citat de Wall Street Journal.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )