Libnet.ro
UNICEF

20:30

Magazinele online din Romania nu stiu sa foloseasca internetul

Playtech Playtech,
Magazinele online din Romania nu stiu sa foloseasca internetul

Un studiu arata ca piata de eCommerce din Romania se afla intr-o continua dezvoltare. Cu toate acestea, magazinele online inca se confrunta cu probleme majore de indexare. Traficul organic provenit din Google are o pondere mare din totalul pe care il primeste un magazin online. Avand in vedere ca Google isi schimba des algoritmii in []. continuă pe Playtech

Primul oras din Romania care va avea un functionar public virtual

Primul functionar public virtual din Romania, numit Antonia, bazat pe inteligenta artificiala, va fi lansat in 15 aprilie la Cluj. Antonia va dirija cererile online ale cetatenilor si ii va ajuta pe.

O farmacie online din Marea Britanie recruteaza romani. Salariile ajung si la 5.000 de lire sterline pe luna

Anuntul mai mult decat atractiv a venit din partea unei agentii de plasare de personal medical. O farmacie online din Marea Britanie recruteaza medici de familie romani, care vor sa lucreze din tara noastra,.

[P] Cum e sa lucrezi la UiPath, startup-ul care a atras o investitie de $153 milioane, devenind primul unicorn din Romania

UiPath, startup-ul din Romania care a atras in ultimul an doua investitii in valoare totala de 183 milioane de dolari isi propune sa devina cea mai mare companie tech din Estul Europei si sa isi listeze actiunile la bursa americana NASDAQ, in urmatorii 2-3 ani. Compania s-a mutat intr-un sediu nou din Bucuresti la finalul anului trecut si planuieste sa-si dubleze numarul de angajati din Romania, ajungand la 500 de persoane in tara noastra si 1. 500 la nivel global. Astfel, primul startup din Romania evaluat la peste 1 miliard de dolari unicorn) se indreapta cu pasi importanti catre pozitia de lider global in domeniul Robotic Process Automation, ca furnizor de solutii software menite sa automatizeze procesele repetitive.

Bamboo trebuie sa plateasca o suma uriasa statului roman! Procese grele intre cel mai cunoscut club din Romania si institutiile statului

Cel mai cunoscut club din Romania trebuie sa plateasca peste 1. 000 de euro, dar se afla in doua litigii cu instutiile statului. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, aflat in subordinea.

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

Gina Felea, tanara din Romania care racola fete pentru clubul din Torino, loveste din nou in mare forta: Un nou clip video! (FOTO,VIDEO)

Gina Felea s-a filmat din nou! Toata tara o stie pe tanara din Romania care locuieste in Italia si in care poti avea toata increderea, care le recomanda fetelor sa lucreze la clubul ei din Torino.

Cea mai mare ferma de cereale din Romania ar putea fi cumparata de un investitor din Emiratele Arabe Unite

Compania romaneasca detinuta de antreprenorul Constantin Dulute este aproape sa fie cumparata de grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, un gigant cu afaceri de 1 miliard dolari anual, potrivit surselor.

Vesti bune pentru tinerii din Romania. Vor putea calatori gratis cu trenul in toata Europa

Tinerii din UE vor putea sa calatoreasca gratis cu trenul in toata Europa. Planul imbogatirii culturale ar putea schimba vietilor tinerilor. in vara anului 2018, Comisia Europeana ofera tinerilor din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )