Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai bine reformam religia din scoli!

Adevărul Adevărul,
Mai bine reformam religia din scoli!

Se discuta despre excluderea sau includerea religiei ca obiect de studiu in scoli. Ca de obicei, parerile sunt paroxistice intr-o directie sau alta. Pe retelele sociale, rugaciunile postate public se lupta cu demonstratiile ca Dumnezeu nu exista, intr-o pornografie pe cat de inversunata, pe atat de lipsita de solutii. continuă pe Adevărul

Valcov, mai inventiv decat Dem Radulescu: Ministrul Picasso a ascuns tablourile mai bine decat Gogu din comedia B.D. la munte si la mare (VIDEO)

Povestea lui Darius Valcov si a celor 101 tablouri pare mai degraba un scenariu de comedie. Fostul ministru al Finantelor este mai inventiv chiar si decat Gogu Steriade, personajul interpretat de marele actor Dem.

Abecedarul digital va fi retras din scoli: Curtea de Apel Bucresti a anulat contractul cu Ministerul Educatiei

Continua scandalul manualelor digitale. Abecedarul digital va fi retras din scoli, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa anuleze contractul incheiat de Ministerul Educatiei, informeaza B1 TV. in urma decizi.

Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informeaza Mediafax.

Expertii spun ca pilotii ar trebui verificati mai bine in privinta sanatatii mentale

In pofida normelor internationale care cer ca pilotii sa fie verificati de medici, acest lucru se intampla foarte rar au declarat mai multi piloti. Acestia spun ca starea de sanatatea mentala a pilotului.

Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Chiriile vilelor istorice scoase la inchiriere in Capitala variaza intre cateva mii si cateva zeci de mii de euro, in functie de suprafata, amplasare, starea cladirii si dorintele proprietarului. Iata pentru ce sume puteti inchiria cateva din cele mai.

Cea mai mare descoperire astronomica din Romania. O nova rosie, identificata intr-o galaxie aflata la 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant

Specialistii Observatorului Astronomic din Barlad au facut o descoperire importanta: o nova rosie luminoasa, dintr-o galaxie situata la aproximativ 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant. Descoperir.

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )