Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai mare descoperire astronomica din Romania. O nova rosie, identificata intr-o galaxie aflata la 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant

Antena3 Antena3,
Cea mai mare descoperire astronomica din Romania. O nova rosie, identificata intr-o galaxie aflata la 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant

Specialistii Observatorului Astronomic din Barlad au facut o descoperire importanta: o nova rosie luminoasa, dintr-o galaxie situata la aproximativ 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant. Descoperir. continuă pe Antena3

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

Bulgaria a obtinut 1,3 miliarde euro din cea mai mare vanzare de titluri de stat

Bulgaria a plasat, la data de 19 martie, obligatiuni guvernamentale de 1,3 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare vanzare din istoria tarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

Actiunile Bancii Carpatica, cea mai mare crestere din BET-XT

Piata de capital nu a oferit investitorilor prea multe motive de satisfactie, in perioada 16-26 martie, indicii fiind inca in scadere, astfel ca cele mai mari cresteri au apatinut unor actiuni foarte putin lichide.

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015.

Cea mai mare societate a lui Porumboiu, acuzata ca a incasat ilegal subventii, pentru animale care figurau decedate. Milionarul: Sunt numai minciuni!

Directorul Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) Vaslui a declarat ca societatea Comcereal, a omului de afaceri Adrian Porumboiu, a fost sanctionata pentru incasarea ilegala de subventii pentru animale care figurau ca fiind moarte. Comcereal trebuie sa restituie, potrivit APIA, 2,9 milioane de euro, penalizarile totale depasind 12 milioane de euro. Porumboiu a catalogat drept dementa acuzatia APIA.

Rusia, plan ambitios: plan pentru cea mai mare autostrada din lume, intre Europa si SUA

Rusia vrea sa construiasca o autostrada transsiberiana care ar putea-o lega de granita de est a statului american Alaska, trecand peste stramtoarea Bering, care separa Asia de America de Nord, dupa cum arata planul prezentat de presedintele companiei.

A fost inaugurata cea mai lunga pista de biciclete din Romania

O pista de biciclete de 37 de kilometri despre care autoritatile judetului Timis spun ca este cea mai lunga din tara si care porneste din Timisoara pana la granita cu Serbia, fiind construita pe digul r.

Cererea de spatii industriale si logistice, cu 40% mai mare in 2014

Cererea de spatii industriale si logistice de anul trecut a fost de 209. 000 mp, in crestere cu 37% in comparatie cu 2013, totodata aceasta fiind cea mai mare valoare inregistrata in ultimii 5 ani.

Un tablou semnat Pablo Picasso ar putea deveni CEA MAI SCUMPA opera de arta din istorie

Un tablou in ulei pictat de Pablo Picasso, estimat la 140 de milioane de dolari, ar putea sa stabileasca un nou record mondial de pret si sa devina cea mai scumpa opera de arta din lume tranzactionata la lici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )