Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015. continuă pe Wall-Street Ro

KFC si Pizza Hut deschid restaurante in Coresi Brasov, in urma unei investitii de 770.000 euro

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut deschid joi cate o unitate in cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brasov, dupa o investitie totala de 770. 000 euro.

Contract de 155 mil. euro pentru 17 km din autostrada Brasov-Cluj

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a inceput procedurile de achizitie pentru atribuirea unui contract, estimat la 687,5 milioane lei 155 milioane euro) fara TVA, privind constructia unui segment de 16,8 km al autostrazii Brasov-Targu.

Romanii, codasi in Europa la consumul de cafea: vanzarile au scazut in 2014, la 420 mil. euro

Vanzarile de cafea au inregistrat un usor declin anul trecut in Romania, in comparatie cu 2013, la circa 420 de milioane de euro, In plus, consumul a stagnat in ultimii patru ani, arata un studiu PwC.

Gral Medical a investit peste 1,5 mil. euro in deschiderea a doua clinici, in Bucuresti si Ploiesti

Gral Medical, una dintre cele mai mari retele medicale private din Romania, a deschis in acest an doua clinici, una in Bucuresti si alta in Ploiesti, ca parte a unui proces investitional care s-a ridicat la peste 1,5 milioane de euro.

Inca un episod al pretentiilor elene: Grecii vor 100 mil. euro de la firmele germane care ar fi dat mita in contracte pentru elicoptere si submarine

Guvernul grec vrea peste 100 milioane de euro compensatii de la firmele germane despre care sustine ca ar fi dat mita pentru a castiga contracte in domeniul apararii, a declarat luni o sursa din ministerul apararii pentru Reuters. Potrivit publicatiei germane Build, divizia Eurocopter a Airbus ar fi platit mite de 41 de milioane de euro oficialilor greci pentru a vinde 20 de elicoptere NH-90.

CA Immo a avut anul trecut in Romania venituri din chirii de aproape 33 mil.euro, in crestere cu 10%

Grupul austriac CA Immo, care detine cinci cladiri de birouri in Bucuresti, de circa 100. 000 de metri patarti, a inregistrat anul trecut venituri de aproape 33 de milioane de euro in Romania, in crestere cu 10% fata de 2013.

RBI ar putea avea pierderi si in 2015, din cauza costurilor restructurarii, estimate la 550 mil. euro

Raiffeisen Bank International RBI) ar putea inregistra pierderi si in 2015, pentru al doilea an consecutiv, intrucat costurile restructurarilor se vor situa la aproximativ 550 de milioane de euro, dupa ce banca austriaca a incheiat anul trecut cu o.

Metrorex cumpara electricitate pentru un an, printr-un contract estimat la aproape 16 mil. euro

Administratorul metroului bucurestean Metrorex vrea sa achizitioneze energie electrica pe o perioada de un an, contractul avand o valoare estimata de 69,5 milioane lei 15,8 milioane euro), inclusiv TVA, informeaza Mediafax.

Contract de 27 mil. euro pentru modernizarea unui drum judetean din Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare a drumului judetean DJ) 193A, pe o lungime totala de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimata la 122,6 milioane lei 27,7 milioane euro), cu TVA, relateaza.

Achizitiile din relaxarea cantitativa se vor ridica la 60 miliarde euro in martie

Banca Centrala Europeana BCE) este in grafic pentru atingerea obiectivelor din programul de relaxare cantitativa QE) lansat pe 9 martie, a anuntat, ieri, la Bruxelles, presedintele BCE, Mario Draghi, precizand ca, in martie, achizitiile se vor cifra la 60 de miliarde de euro, scrie AFP.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )