Libnet.ro
UNICEF

11:00

Valcov, mai inventiv decat Dem Radulescu: Ministrul Picasso a ascuns tablourile mai bine decat Gogu din comedia B.D. la munte si la mare (VIDEO)

B1 B1,
Valcov, mai inventiv decat Dem Radulescu: Ministrul Picasso a ascuns tablourile mai bine decat Gogu din comedia B.D. la munte si la mare (VIDEO)

Povestea lui Darius Valcov si a celor 101 tablouri pare mai degraba un scenariu de comedie. Fostul ministru al Finantelor este mai inventiv chiar si decat Gogu Steriade, personajul interpretat de marele actor Dem. continuă pe B1

SIF3, profit pe 2014 mai mic decat cel anuntat in ianuarie

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 53,81 milioane lei, de 3,6 ori mai mic decat cel raportat pentru 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare recalculate.

Materialul mai puternic decat kevlarul folosit in veste antiglont

Cercetatorii din cadrul unei universitati din Texas au creat un material care este de sapte ori mai puternic decat kevlarul. Vestele antiglont au salvat nenumarate vieti pana acum si gratie unei noi inventii, ar putea deveni mai eficiente. Nanofibra obtinuta de un grup de cercetatori din cadrul Universitatii UT Dallas din Texas nu este doar [].

OMV Petrom propune dividend de 0,0112 lei pe titlu, de aproape trei ori mai mic decat in 2014

Directoratul OMV Petrom SNP) propune, pentru aprobarea de catre actionari, distribuirea unui dividend cu o valoare bruta de 0,0112 lei pe titlu, de 2,75 de ori mai mic decat cel de anul trecut.

Un deputat PNL ii cere demisia premierului Victor Ponta. Ovidiu Raetchi: L-a protejat pe ministrul Picasso Valcov

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii cere demisia premierului Victor Ponta, pe care il acuza ca l-a protejat pe Darius Valcov, desi acesta era anchetat de Directia Nationala Anticoruptie. Ceea ce vedem in.

George Soros: Ucraina merita ajutorul UE mai mult decat Grecia

Finantatorul american George Soros crede ca UE judeca gresit prioritatile sale si ar trebui sa acorde mai multa atentie Ucrainei, potrivit unui intreviu acordat pentru BBC.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )