Libnet.ro
UNICEF

17:15

ULTIMA ORA! Care sunt sansele ca COVID-19 sa se transmita prin flatulente. Parerea specialistului din CHINA

B1 B1,
ULTIMA ORA! Care sunt sansele ca COVID-19 sa se transmita prin flatulente. Parerea specialistului din CHINA

Desi poate parea bizar, specialistii din China aduc in discutie posibilitatea transmiterii Coronavirusului prin flatulente. Informatia a devenit virala, dupa ce centrul pentru controlul bolilor din. continuă pe B1

Cum va arata guvernul PNL condus de Florin Citu. Ce ministri raman si care sunt numele noi

Inca in plina criza politica si dupa ce PSD a avut castig de cauza la CCR cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a lui Ludovic Orban ca premier, Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe .

Tudor Ciuhodaru, mesaj de ultima ora cu privire la cornavirus: Asa putem reduce riscul aparitiei de noi cazuri

Tudor Ciuhodaru este de parere ca masurile cele mai eficiente sunt cele legate de preventie. Acestea ar putea reduce riscul aparitiei a noilor cazuri.

Ultima ora: Maria Sarapova si-a anuntat retragerea! Va rog sa ma iertati

Maria Sarapova si-a anuntat retragerea din tenis, la 32 de ani, printr-un mesaj postat pe Instagram: Va rog sa ma iertati, sunt novice cand vine vorba de asta. Tenis, iti spun adio!.

ULTIMA ORA! INCIDENT grav la metrou! O femeie a fost agresata in vagon intre Piata Unirii si Izvor

Joi seara o femeie a fost agresata intr-un metrou din capitala, de catre un barbat, relateaza Cancan. ro. Se pare ca aceasta a devenit violent dupa ce femeia ar fi facut un gest care l-a deranjat. Incidentul.

EXCLUSIV Niciun roman printre persoanele blocate in hotelul din Tenerife. MAE, precizari de ultima ora despre turistii si personalul din Adeje Palace

EXCLUSIV Nu exista romani printre cei 1. 000 de turisti din H10 Costa Adeje Palace, hotel din Tenerife ce a fost plasat in carantina dupa ce un medic din regiunea italiana Lombardia, care petrecuse si el.

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

Care sunt simptomele coronavirusului COVID-19 si cum poate fi el prevenit. Recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si a Ministerului Sanatatii

Miercuri seara, a fost depistat primul caz de infectare din Romania cu coronavirusul COVID-19, prin urmare este cazul unei recapitulari a recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si a.

Care sunt simptomele coronavirusului COVID-19 si cum poate fi el prevenit. Recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si ale Ministerului Sanatatii

Miercuri seara, a fost depistat primul caz de infectare din Romania cu coronavirusul COVID-19, prin urmare este cazul unei recapitulari a recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si a.

Primesti BANI in plus la PENSIE din 2021. Afla AICI care sunt categoriile de ROMANI vizate si de ce ACTE ai nevoie!

Pensionarii ar putea primi 650 de lei in plus, incepand cu anul viitor, daca un proiect de lege va ajunge sa se aplice. Este vorba despre Ordonanta nr. 112010 aGuvernului,care vine in ajutorul.

Ce va insemna reforma ANAF in 2020? Care sunt modificarile fiscale de impact si cele mai recente tendinte in cadrul inspectiilor fiscale?

Reforma administratiei fiscale - insemnand modernizarea si digitalizarea - este cea mai importanta masura pe care mediul de afaceri o asteapta de la autoritati in perioada urmatoare, potrivit raspunsurilor a 60% dintre participantii la sondajul realizat in cadrul conferintei anuale de taxe PwC Romania. Reforma ANAF a fost unul dintre principalele subiecte ale evenimentului, alaturi de modificarile fiscale intrate in vigoare in primele luni ale anului si tendintele in cadrul inspectiilor fiscale.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )