Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai mult de patru cesti de cafea consumate zilnic duc la o moarte prematura

Adevărul Adevărul,
Mai mult de patru cesti de cafea consumate zilnic duc la o moarte prematura

Cercetatorii avertizeaza ca persoanele care consuma zilnic minim patru cesti de cafea risca sa traiasca mai putin. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Top 10 salarii la Palatul Victoria. Cine castiga MAI MULT decat Ponta.

Top 10 salarii la Palatul Victoria. Cine sunt cei 7 care castiga mai mult decat premierul Victor Ponta, titreaza Gandul. Sapte angajati din Palatul Victoria iau, lunar, salarii sau indemnizatii mai mari decat sefului Guvernului, care castiga 6. 148 de lei. Cel mai bine platit din intregul guvern este fostul procuror general al Romaniei, Ilie Botos, acum secretar de stat al vicepremierului Gabriel Oprea, cu un salariu de aproape trei ori mai mare decat al premierului care l-a numit in .

Horoi, Agricola: Manifestam un optimism mai mult decat rezervat. Anul trecut eram mai increzatori

In mediul economic real impactul indicatorilor macro usor imbunatatiti nu se simte, ceea ce face ca oamenii de afaceri sa manifeste un optimism mai mult decat rezervat, spune Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Locurile in care turistii se lauda cel mai mult ca au ajuns

Multor persoane le place ideea de a le arata tuturor unde sunt in aproape fiecare moment din zi, asa ca recurg la deja renumitele check-in-uri pe Facebook. Iata locurile in care cei care calatoresc dau cel mai frecventcheck-in.

Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Cel mai scump tronson de autostrada construit in Romania in ultimii ani este Gilau-Campia Turzii-Turda, cu un cost mediu per kilometru de circa 23 de milioane de euro, arata o analiza a zf. ro pe baza datelor de.

Romania a importat alimente de 2 miliarde de euro in primul semestru, cu 100 de milioane de euro mai mult decat anul trecut

S-au dus vremurile perioadelor in care Romania era considerata granarul Europei. Ba chiar mai nou vorbim despre importuri de mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, ceea ce devine un record.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )