Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mai multe ambarcatiuni iraniene au hartuit un tanc petrolier britanic in Golful Persic

Hotnews Hotnews,
 Mai multe ambarcatiuni iraniene au hartuit un tanc petrolier britanic in Golful Persic

Cinci ambarcatiuni apartinand Garzilor Revolutionare din Iran s-au apropiat miercuri de un tanc petrolier britanic si au cerut echipajului sa opreasca nava, insa iranienii s-au retras in urma avertismentelor lansate de o fregata britanica ce se afla in zona, au afirmat mai multi oficiali americani, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Trei nave militare iraniene au incercat sa preia, cu forta, controlul unui vas britanic. Reactia Marii Britanii (FOTO)

Trei nave ale Corpului Garzii Revolutionare Islamice au incercat, miercuri, sa preia controlul unui tanc petrolier britanic ce naviga prin Stramtoarea Ormuz, relateaza BBC. Potrivit presei britanice, navele.

CNN: Iranul a incercat fara succes sa imobilizeze un petrolier britanic

Cinci nave inarmate iraniene au incercat sa imobilizeze un petrolier britanic in apele Golfului Persic miercuri, insa au fost respinse de catre o fregata apartinand Marinei regale britanice Royal Navy), dezvaluie CNN, relateaza AFP.

Iranul neaga ca a incercat sa blocheze trecerea unui petrolier britanic

Armata regimului iranian, a negat ca a incercat sa impiedice trecerea unui petrolier britanic in str.

Cod rosu de furtuna puternica, in Capitala si in tara. Mai multe persoane au fost ranite. Ce anunt a facut ANM pentru luni

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat cod rosu de furtuna puternica in toata tara. Din pacate, mai multe persoane au fost ranite din cauza vijeliilor violente. Cod rosu de furtuna in toata tara ANM a indicat o avertizare de cod rosu de furtuna puternica in judetele din sud-vestul teritoriului Romaniei. Mai multe .

Atac al ursilor in mai multe gospodarii din Colti. Animalele dau tarcoale satului Muscelu Caramanesti

Ursii au provocat dezastru in mai multe gospodarii din comuna buzoiana Colti. Un porc si mai multi miei au fost sfartecati, azi-noapte, de doi ursi care, in aceasta dimineata, au fost zariti in vecinatatea gospodariilor din satul Muscelu Caramanesti. Alarmate de localnici, autoritatile locale au cerut sprijinul jandarmilor pentru a alunga salbaticiunile.

Bacalaureat 2019. Peste 5.000 de elevi din Capitala au depus contestatii. La ce proba s-au depus cele mai multe

275 de contestatii au fost depuse luni in Bucuresti, a anuntat marti Inspectoratul Scolar. Cele mai multe contestatii s-au inregistrat la Limba si literatura romana.

Intreb BT: 900.000 de persoane au vizitat platforma in primele 6 luni ale anului, cu 40% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut

Platforma de educatie financiara Intreb BT a fost accesata in prima jumatate a anului de aproape 900. 000 de persoane, cu 40% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut. Acestia au cautat informatii despre banking, produse si servicii BT, precum.

Un barbat din Capitala a agresat mai multe persoane nevinovate dupa ce a pierdut la jocuri de noroc

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a lovit mai multe persoane, una fiind transportata la spital. Agresorul a fost prins de politistii locali, care au folosit spray lacrimogen.

Microbuz cu 25 de pasageri, accident cu o cisterna in apropiere de Ploiesti. Sunt mai multe victime

Un microbuz cu 25 de pasageri a intrat in coliziune cu o cisterna goala in apropiere de Ploiesti. Mai multe persoane au fostranite, conform ISU Prahova. in acest moment, traficul pe DN1 B se.

VIDEO-UPDATE Copaci si stalpi de iluminat doborati de furtuna in mai multe localitati. Sase masini avariate de un acoperis cazut. A fost Cod Rosu

Pompierii ISU Olt au fost chemati sa intervina in mai multe localitati din judet, in urma furtunii din noaptea de 78 iulie 2019, care a doborat acoperisuri, copaci si stalpi de iluminat. A fost Cod Rosu de vreme extrema imediata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )